Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok titeket ez nem zavar?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok titeket ez nem zavar? Szeretitek?

Figyelt kérdés

Erről a kérdésről jutott eszembe:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__77..

Most nem konkrétan a kérdésről van szó, csak úgy általában.

Van egy csaj, aki lefeküdni még nem akar veletek, de valamit mégis szeretne.

Nektek ez nem rossz, hogy felhúz aztán mehettek haza és ennyi?

Mert sokszor még orális szexre sem állnak készen állításuk szerint.

Én nem tudom, de én mindig úgy voltam vele, hogy ha már belekezdtem akkor nincs értelme abba hagyni akkor már mehet minden :))) (csaj vagyok)

Most komolyan kérdezem, hogy ha csókolgat titeket a lány, végignyalja a mellbimbótokat, simogat nadrágon keresztül stb, csókolóztok és aztán elküld akkor az nektek rendben van??????

Ne már, akkor én egész eddigi életem során (20 év)tévedésben voltam! :D

2010. ápr. 8. 23:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Engem zavarna. Még szerencse, hogy nem hozott össze ilyen csajjal a sors.

19F

2010. ápr. 9. 00:01
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem voltál tévedésben, egyetértek veled. ;)

24/F

2010. ápr. 9. 00:03
 3/14 anonim ***** válasza:
szerintem az az idegesítő ha már betettem és utána ugrik fleh meggondolta magát és elszalad:D
2010. ápr. 9. 00:04
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem voltál tévedésben. Ha a csaj felhúz és utána elküld, akkor az nagyon rosszul tud egy pasit érinteni (persze utána a csajt is). Egyáltalán nincs rendben ez.

üdv

2010. ápr. 9. 00:14
 5/14 anonim ***** válasza:
elsőnél, még romantikázgatva nem de idővel eléggé zavaró főleg ahogy az ember is idősödik és már nem felfedezni szeretne, hanem kiélni dolgokat...
2010. ápr. 9. 00:14
 6/14 A kérdező kommentje:

Kösz a választ srácok, nem csalódtam bennetek! :DD

Mondjuk azt még megértem, hogy a tiniknél ez megy, mert még várni akar a lány, de akkor minek kezd bele bármi ilyesmibe ha csak félig-meddig áll készen?

Ahh... Hazudtam... Mégsem értem.

2010. ápr. 9. 01:27
 7/14 anonim ***** válasza:
ezek szerint akkor első intimebb pillanatban le kell feküdni?:D..sztem hülyeség:D...mármint tiniknél, felnőtkorban már első tali után pisi-kaki sex :D
2010. ápr. 9. 01:56
 8/14 Andrewka ***** válasza:

Itt páran félreértették. A kérdés arra irányul h a csókolózáson kívül történik még egy smás, simogatás erre-arra esetleg csókok a test más pontjain is stb. Szerintem ha már idáig elmegy valaki akkor fejezze is be. Ha csak kézimunka akkor annyi. De az angyon rossz ha tényleg erősen szexuális ingereket kap egy férfi és utána félbehagyják. Ha van bátorsága a mellbimbóját nyalogatni akkor legyen annyi a lányban h kielégíti a srácot és fordítva.

22/f

2010. ápr. 9. 08:26
 9/14 nielindi ***** válasza:

végre egy lány, aki ugyanugy kivan a kis szüzkuväktol, ahogy én :)

én sem hagynám félbe a már elkezdett dolgot. nekem is rosszul esne, ha jol felhuzna a srác, belenyalna 2-t a puncimba, és otthagyna. legszarabb dolog.

utálom az olyan lányokat, akik huzzák az agyat, de szájukba már nem veszik a szerszámot, és leállitják a pasit, ha szexröl lenne szo.

persze nem azt mondom, h 15 évesen már egyböl menjen a hancur, de idösebb korban ne játszák már az agyukat!!

üdv: 23/L

2010. ápr. 9. 08:59
 10/14 anonim ***** válasza:

amúgy ahova suliba járok ott eléggé de 13 évesen alig ha találsz szűz csajt.:S

sztem is idegesítő lenne..utánna megcsodálkozik ha a pasi annyira rávan állva hogy egy idő után már rá mászik vagy vmi vagy eldobja...:Sés mehet apucihoz sírni h az xy dobott.:S

bár ők cseszik el az életüket..

üdv.:14l

2010. ápr. 9. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!