Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nők! Hogy néz ki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nők! Hogy néz ki egy magára igényes nő?

Figyelt kérdés

Hogy öltözködik? Linkelhettek kepeket is.

Meguntam hogy huszonévesen úgy öltözöm, mint egy önbizalomhiányos tini (nem akarok senkit megsérteni): farmer, bő póló, tornacipő. De nem tudom, hogy csináljam, segítsetek kérlek :)

Nem vagyok vékony, úgyhogy a rövid, passzos dolgok nekem nem passzolnak.

2016. máj. 8. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha duci vagy, akkor necces.

Próbáltam rákeresni, hogy "pretty girl", de rájöttem, hogy soha az életben nem a nők ruháját néztem.

Sztem tőlünk férfiaktól hiába remélsz értelmes választ erre.

Majd a csajok.

2016. máj. 8. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Az igényes megjelenés alatt értendő a haj-, bőr-, körömápolás és az egyénhez illő öltözet.

Ha nem nádszál vékony vagy, akkor sem kell lepedő méretű ruhákat hordanod. Olyan ruhákat válassz amik kiemelik az előnyös, de elrejtik a kényes területeket.

A legfontosabb, hogy jól tudd magadat érezni bennük!

2016. máj. 8. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Az igényesség nem a ruházaton és a csecsebecse ruhakiegészítő kellékekben rejlik. Legyél ápolt és kész.

Semmi gond a farmerrel, tornacipővel és pólóval.

Te valamit nagyon összekeversz. Nem a kirívó ruha teszi igényessé a nőket. Lehetsz te kirívóan felöltözve, ha otthon megesz a kosz. :)

Egyébként sem kell mindenhová ki tudja hogy kiöltözve menni és úgy nézni ki egész nap, mint akit a kirakat mögül vettek elő.

Ha meguntad, öltözz úgy ahogy szeretnél, és amiben jól érzed magad.

Ne mi döntsük el, mit vegyél fel. Menj el vásárolni és nézz meg pár ruhát.

2016. máj. 8. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Én inkább kedvelem az önbizalomhiányos tini stílust, mint a "magára igényes nőt". Bocsi, de nekem jobban bejön egy ilyen nő, mint az, amiket manapság látni lehet. Csak úgy tocsognak az önbizalomtól, mindenük a külsőség, belül meg semmi. Nem is értem, miért várják, hogy bárki többet akarjon tőlük...

Sajnálom, nem ezt kérdezted, de ez a véleményem és gondoltam megosztom.

Nekem komolyan bejön egy nem-kihívó, intelligens, csendes, visszahúzódó nő, akin van még felesleg is, mint a vékony butacicamicák :)

2016. máj. 8. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja értelek titeket fiúk!

Szóval lehet egy igényes nő zsíros, lenőtt hajú, tövig rágott körmű, full pattanásos, zsíros arcú.

Hmm.... érdekes igényesség ez.

Nem azt mondtam, hogy vakolja le magát 2 kiló vakolattal, mint a kőművesek a házfalat, és miniszoknyában meg magassarkúban járjon, hanem figyeljen oda magára!

Óriási különbség van a kettő között

2016. máj. 8. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Az igényes nő nálam ott kezdődik, hogy egészségesen, tisztán és sportosan él. (Ha megteheti. Ha nem, pl. betegség miatt, legalább törekedjen rá, amennyire tud.)

Annyi olyan szánnivaló egyént látok nap mint nap, akikről süt, hogy belül gondok vannak (furcsa arckifejezés, nincs fény a szemében, rossz a tartása, az egészségügyi problémák miatt csapnivaló állapotban van a bőre, haja), de azért a zselés köröm, magassarkú, divatos táska, ilyenre-olyanra festett, belőni próbált haj megvan.

Nem éri meg ilyesmikre költeni, amíg a minőségi vászon nincs meg a festményhez. Farmerben és divatos tornacipőben, vagy egyéb kényelmes lábbeliben is lehetsz tuti csaj, ha jók az alapjaid. Az hogy az embernek ápolt és illatos (nem émelyítően) a teste, alap. Egy nő körmei legyenek tiszták, formásak, csinosak. Mindegy, hogy festi-e őket, az csak pluszpont, ha valami szín is van rajtuk.

Mivel írtad, hogy nem vagy vékony, próbáltam ilyen jellegű képeket keresni.

[link] (alkalomra - a szaggatást a térdnél nem muszáj)

[link] (cipő kicsit vad ide, többi okés)

[link]

[link] (fehér converse jó szabású farmerrel mindig telitalálat, klasszikus, nőies, elegáns, de kényelmes)

[link] (és a végére egy személyes kedvenc - én szeretem a lezser darabokkal kombinálni az olyan veszettül nőies motívumokat, mint a csipke. Nekem is ilyen felsőm van, és sokan megdicsérték rajtam, még vadidegen nők is :)

26/L

2016. máj. 8. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!