Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ebből a mondatból még visszaút? Vagy ha vissza akarja könyörögni magát akkor csípőből utasítsam vissza?
A barátom szakított velem, egy nálánál majd' tíz évvel fiatalabb lányért, hogy ki akarja vele próbálni hogy milyen. És hogy lehet hogy ő lesz az a szerelem amit akkor érzett mikor először szerelmes volt.
És hozzátette hogy ha mégsem, akkor térden csúszva fog visszajönni hozzám.
Viszont nem értem, én úgy láttam hogy belém is szerelmes volt, családot tervezett velem, házasságot mindent.. Egy olyan fickóról beszélünk, aki nekem a kapcsolatunk alatt is néha tini fiúnak tűnt - de javítsatok ki ha tévedek: füvezik, fontos neki hogy a haverjai beugorhassanak akár éjjel is (ezért is halogatta az összeköltözést), folyton sorozatokat néz, és délig alszik (emiatt is halt meg a kommunikáció ha nála voltunk). Emellett élvezi ha a nők oda vannak érte - ez a kiscsaj volt a legjobban oda érte..
Néha eltűnődök hogy mi legyen a reakcióm, ha mégis megpróbálná magát visszakönyörögni. Hiányzik, de nem tudom hogy megbízhatnék-e benne, ha megígérné hogy megváltozik és felnőtt férfi lesz (30 évesen).
Szerintetek?
Biztos nem fogadnám vissza. Keress egy férfit, ne egy kisfiút!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!