Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat zavarja, ha pl egy lány feneke, combja striás
(csíkos)?
Engem speciel nem zavar :D Attól még egy lány ugyan olyan szép :)
2008. szept. 24. 11:57
Az minden lánynak van, engem spec nem érdekel, meg úgyis elmúlik. És ha van, legalább valószínű már legalább 14, szóval nem csuknak le érte :P
2008. szept. 24. 12:08
3/10 A kérdező kommentje:
Ha a lány tetszik, miért zavarna? Olyankor még ha pepita lenne, talán az is jól állna neki :-)
2008. szept. 24. 12:15
5/10 A kérdező kommentje:
nemtudom h miért zavarna csak kíváncsi voltam:) mivel hogy szerintem a lányok többségét nagyon idegesíti ez a vacak...:D
Jajj, a nők kitaláltak maguknak egy rakás marhaságot, amiről a legtöbb férfi nem is tud.
2008. szept. 24. 16:14
Ezelőtt harminc évvel ez nagyon ritka volt, talán akkor még zavart valakit, ma szinte mindenkinek csíkos a segge. Igazából nem tudni, miért, valószínűleg eszünk vagy iszunk valamit, amit nem kellene. Kétlem, hogy bárkit is zavarna, főleg, hogy úgysem nagyon talál sima hátsójú lányt. Ha pedig egy pasi szerelmes, az ilyet észre sem veszi.
2008. szept. 24. 17:55
A Spektrumon néztem egy nagyon érdekes műsort, amelyben azt mondták, hogyha a férfi meghallja a "striás" szót, akkor valami fertőző betegség jut az eszükbe. Ebből következik, hogy nagyon nem érdeklő őket....
A saját megfigyeléseim alapján (amit persze csak a barátomon végeztem), hogy azért megfigyelnek dolgokat. A kedvesemmel néztünk egy erotikus filmet. A színésznő nagyon dekoratív volt, de volt a hasán egy kis stria, meg a combján egy kis narancsbőr. Erre a párom "te jó ég göröngyös a lába!" Mondtam Neki, hogy az ő kis barátnőjének is van narancsbőr a lábán. De ő váltig állította, hogy ő még ilyet soha nem látott rajtam...:) Mi a tanulság? Egy szerelmes férfi csak a szépet és a jót látja egy nőben. Tehát aggodalomra semmi ok!
Petranova
2008. szept. 24. 19:29
Az utolsó válasz nagyon tetszett. Sajna nekem is "csíkos" a combom, de az én barátom se tette még szóvá. Azért a nőkben csak benne van, hogy nem túl szép látvány és vajon mit szól hozzá a párom? Egyébként a stria (terhességi csíkok) a hirtelen hízástól, fogyástól alakul ki. Ezt csak az egyik válaszolónak írom, aki mintha nem tudná, hogy mi is az tuljdonképpen.
2008. szept. 24. 21:47
Engem se zavart soha, de persze a barátnőmet igen! A lányok ilyenek, hiába mondogatod hogy gyönyörűek nem hisznek neked!:D
2008. szept. 25. 15:56
Kapcsolódó kérdések: