Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő mennyire szép, mi a véleményetek róla, nektek bejön?
2016. máj. 5. 00:04
21/39 anonim válasza:
A régebbi képeken valóban szebb!
A mostani szemöldöke túl vastag és a fogainak kéne egy kis rendszabályozás, de ezen felül rendben van! 23L
22/39 anonim válasza:
Réggebbi képen sokkal jobb volt.
23/39 anonim válasza:
10/3
Nagyon nem tetszik igazabol.
De kinek a pap kinek a papne
30F
24/39 anonim válasza:
Sztem is max 10/3.
Azok a fogak... :/
25/39 anonim válasza:
Te, nem hiszem el, hogy a 17-esben megadott képek ugyanezt a nőt ábrázolják.
26/39 anonim válasza:
Nekem olyan 5-6/10, nem biztos hogy ez annyira jó kép róla (én csak egyet látok, második nem működik), lehet egy modern hajviselet már sokat segítene...
27/39 anonim válasza:
Kedves, szép, szeretnivaló nő. Mindegy milyen a foga, de szerintem nincs azzal sem gond. Egy értékes ember. Nincs értelme pontozni, mindenkinek megvan a párja.
28/39 anonim válasza:
Régebbi képeken jobban nézett ki. Az első kép alapján jelenleg 10/4-5.
24/F
29/39 anonim válasza:
Szerintem is a régi képeken jobb, de nyilván azert mert ott ki van sminkelve. Szerintem egy erősebb hatos.
31f
30/39 anonim válasza:
Szerintem helyes lány. Nekem sokkal-sokkal jobban tetszenek az ilyen lányok mint a tipikus mai divatú nők. Manapság minden lány ugyanúgy néz ki, ő legalább nem. Viszont egy fogszabályzó elkéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!