Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, jogos egy pasi félelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, jogos egy pasi félelme attól, hogy bármikor jön egy jobb?

Figyelt kérdés

ezt nehéz lesz megválaszolnotok, megpróbálom leirni.

Én mint pasi, mindig is görcsöltem azon, hogy ha valakit kinézek, és jön valaki, aki "jobb" lesz mint én. Hiszen nektek nőknek annyi lehetőségetek van! Társkeresők, utcán leszólítanak, munkahelyen, stb... nekem meg pasinak mi van? Társkeresőn sose jön válasz, utcán hiába mennék oda valakihez (sose csináltam), eddzésen, ilyen helyeken mindig csak hozzám nem illő nőkhöz jutok (idősek, kövérek, foglaltak stb). És akkor egyáltalán fogalmatok sem lesz róla, hogy valaki titkon szeretett titeket. Persze, az egy hiba, hogy válogatok talán. De nagyon ritkán látok olyat, aki "megfog".

És akkor azon görcsölök ,hogy úgyis sokan hajtanak rá, sokan akarják, én az eszébe sem jutok. Tudom persze, semmit nem szabad akarni görcsösen, mert akkor elriasztod - de akkor mit csináljak? Tinderen pl. ha valaki megtetszik, ne keressek rá facebook-on, hanem csak ülljek egy helyben, hogy "rámtaláljon"? Volt már olyan, akinek irtam, lerendezte azzal, hogy "mostanság kicsit hanyagolom a bulikat". Oké, gondoltam nem görcsölök, nem irogatok, majd maguktól alakulnak a dolgok. Aha, alakultak, igen... bepasizott... férjhez ment... törölt...

szal 1-2 ilyen eset óta görcsölök. Kinézek valakit (átlag félévente egyszer), az meg elkel. Nekem úgy kell összekönyörögnöm egyáltalán egy LEHETŐSÉGET az élettől, nektek hetente jut ilyen.

Jogos? Kérlek, ne intézzétek el azzal, hogy "ne görcsölj, akkor jön a szerelem, amikor nem számitasz rá" mert nem igaz! Nekem, mint pasinak NEM fog jönni a szerelem, NEM fog egy nő sem az ölembe ülni, NEKEM kell tennem érte.

De ismertem egy lányt, aki egyesek szerint ri.banc, az ő bevallása szerint azért ilyen, mert sosem érezte magát valakihez tartozónak, 26 évesen. Én meg 25 évesen nem éreztem, hogy valaki igazán szeretne.

2016. máj. 4. 22:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jogos felvetés tud lenni. Többször lehet ilyen hallani vagy itt olvasni. Ne parázz ezen, mert érezni fogja a lány a kérdőre vonást és a bizonytalanságod! Ha szeret, akkor nem fogja érdekelni egyik srác sem, aki esetleg közeledne hozzá!

Saját nevemben tudok beszélni. Én undorító dolognak tartom, ha valaki kapcsolatban van és közben ismerkedési céllal beszélget vagy flörtöl másokkal! Szóval a leendőbeli páromnak majd nem kell ettől félnie. :)

Illetve azt is lehet mondani, hogy aki ilyet megcsinálna azzal nem vesztesz sokat, ha nem lesz az életes része! :)

2016. máj. 7. 00:39
 12/13 anonim ***** válasza:

11-es

Nincs olyan, hogy leendőbeli, csak leendő v. jövendőbeli.

Az a helyzet, hogy erre ugyan mindig ott az esély, de félni tőle felesleges.

Ha viszont már félni kell tőle, akkor a lányoknak több a félnivalója.

Minket férfiakat jobban hajt a vérünk és jóval tovább is, ráadásul nálunk nem is a jobb a fő hajtóerő, hanem a szimplán "másik", a friss hús ígérete.

2016. máj. 7. 07:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed hogy egy jó nőnek hetente adódnak lehetőségei. Lehet hogy nap mint nap megbámulják, de általában visszataszító emberek és akik számára vonzóak lennének, nem merik megközelíteni, pont olyan hasonló gondolkozásmód miatt, mint te.

Ha tényleg tetszik valaki, akkor ne habozz lépni, mert különben tényleg "elkel" (kicsit rossz kifejezés, nem egy portékáról van szó). Ha nem jön össze, lépj tovább és keresd a következőt. Ne várogass fél éveket a csodára, mert nem jön el. Igen, egy pasinak kell tenni. Ha egy nőben van egy csöppnyi női büszkeség, valóban elvárja, hogy a férfi tegye meg az első lépést. Lehet ez a mai világban maradi, de én pl 20 évesen elvárom, hogy udvaroljanak nekem. Na de nem ám olyan módon, hogy bejelölnek "fészbúkon" meg lájkolják egy képem és én kezdeményezzek beszélgetést... Ennél röhejesebb szerintem nincs.

Ha meg sokan visszautasítanak, gondolkozz el, hogy a külsőddel minden okés-e. Pl az öltözködésed elég ápolt, értelmes stb. Attól hogy 1-2 lány visszautasított, még nem kell hattyúkhalálát játszanod. Lehet szimplán nem jött be nekik a stílusod, a külsőd.

De nem csak a külsőn múlik a dolog. Ha a nőkkel is ilyen pesszimista életfelfogással beszélgetsz, hát ne csodálkozz ha energiavámpírnak néznek és lepattintanak.

2016. júl. 7. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!