Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor összejött nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor összejött nektek minden, hogy lábaltatok ki belőle? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Most kb. darabokban az életem. Nemrég ért véget egy hosszú kapcsolatom. 1 éve nem találok munkát, sokszor be se hívnak így haza költöztem a szülőkhöz, de ők is minden sz@ron veszekednek, nem telik úgy el hét már érzelmileg kivagyok. 2 hónapja halt meg a legjobb barátom a hiánya is kikészít (14 éves barátság volt). Nem tudom mit tegyek, hogyan tovább.

2016. máj. 4. 16:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sajnos meg kell járni a poklot ahhoz, hogy újjászülethess. Szenvedni is tudni kell, illetve meg kell tanulni, hogy bizonyos rossz érzések, fájdalmak milyen megoldáshoz próbálnak elvezetni. Ha legalább a vezérfonal megvan, akkor a kilátástalanság talán megszűnik.

Lehet, hogy fájni fog és nehéz lesz, de legalább tudod, merre menj, sejted, merre lehet a fény a "labirintusalagút" végén.

Nekem szerencsére nem halt meg egy szerettem sem, de néhány éve hasonló életszakaszom volt, mint neked. Nem tudom, fiú vagy-e, vagy lány, tudom, hogy a fiúk kevésbé fogékonyak erre, de az egészséges, sportos életmód ilyenkor nagyon sokat segít. Segít tisztán tartani a testet, ezen felül az elmét, tiszta elmével pedig hamarabb és könnyebben eljuthatsz a megoldásokhoz. Úgy is rohadt fájdalmas és nehéz lesz, de legalább haladsz előre, és nem olyan reménytelen az egész, mintha tényleg semmit sem tennél, csak szenvednél. Így erősebb és kitartóbb leszel.

Keress inspiráló embereket, akikre fel tudsz nézni, ez akár egy edző, akár egy barát vagy munkatárs is lehet, és tartsd velük a kapcsolatot rendszeresen! Még jobb, ha meg is tudod velük beszélni a gondjaidat.

Mielőbbi javulást kívánok.

2016. máj. 6. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!