Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ez hogy van nálatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez hogy van nálatok?

Figyelt kérdés

Szóval ha csak keveset isztok, be vagytok csípve, mennyire vagytok tudatában annak, mit csináltok?

Például: bepróbálkoznátok egy lány barátotoknál, ha nem akartok tőle semmit?

Enyhén ittas állapotban olyan dolgokat tesztek inkább, amit józanul nem akarnátok, vagy inkább amit akarnátok, de nem mertek?

2010. ápr. 8. 12:43
 1/7 Szyszke válasza:

Én lány vagyok de a pasik köztudottan rámenősebbek, ilyenkor van hogy olyat csinálnak amit józanul nem tennének, de most ez olyan dolog hogy csajoknál is így van ...

Az hogy ki mennyire van tudatában annak hogy mit csinál függ a mennyiségtöl, társaságtól, szal sok dologtol.

2010. ápr. 8. 12:46
 2/7 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha kettesben vagytok...

Amúgy köszi, jöhetnek még válaszok :)

2010. ápr. 8. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy ki mit tesz piásan egyénfüggő...

És igen, simán bepróbálkoznék...

2010. ápr. 8. 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Ittas állapotban valamiért nagyobb az önbizalmam. Lehet azért, mert tudatában vagyok azzal, hogy vagy ő vagy én nem fogunk rá emlékezni :D
2010. ápr. 8. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez emberfüggő dolog.Én 1-2éve amikor még piáltam,akármennyire is be voltam ba**va tudtam,hogy mit lehet és mit nem...

Persze máig sokan támaszkodnak a "háát de be voltam rúúgva" szövegre....mindig csak a kifogások...,de vannak kivételek.(jó és rossz)

Emberfüggő....

2010. ápr. 8. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyedül olyasmit csinál meg részegen az ember, amit józanon is szívesen megtenne, de valamiért túlfilózza, és úgy dönt: inkább mégsem...
2010. ápr. 8. 13:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Utolsó: látod, én is így gondolom...

De sokan írtak mást. Szóval úgy látszik, nagyon emberfüggő.

2010. ápr. 8. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!