Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nem tudom a fiuknál nemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem tudom a fiuknál nemet jelent?

Figyelt kérdés

Tehát van egy srác aki összeakart velem jönni én akkor nem ..most én igen de ő azt mondta nem tudja.. akk ezt vegyem nemnek?

18L

2010. ápr. 7. 22:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

22:40es vagyok

23:02-es, azért a fiúknál se mindig 100as a dolog. Főleg ez a megtekerem, hogy értsed. (Lány létemre esküm nem értem ezeket a nem tudom/talán stb dolgokat xd)

2010. ápr. 7. 23:05
 12/19 anonim ***** válasza:

Te jó isten x'D

Hány éves a srác?

Milyen köztetek jelenleg a kapcsolat?

Szoktatok találkozni...stb? (mint pl. oszttársak)

Mikor mondta h nem, te mikor gondoltad meg magad, történt közben valami esemény, nem bántottátok-e meg egymást, ő nem-e lehet h becsajozott...?

Írhatnál kicsit bővebben, mert már az egy gordiuszi csomó amit írtál, de hogy ebből így semmit nem tudunk segíteni.. :D

2010. ápr. 7. 23:26
 13/19 anonim ***** válasza:

a nem tudom az tényleg nem tudom-ot jelent...én akkor szoktam mondani,ha járnék vele,csak valami miatt mégsem...úgy értem,hogy nem akarom áltatni,megbántani,mert pl van aki jobban tetszik nála...vagy úgy érzem,hogy nem tudnék beleszeretni...

vagy pedig szégyell valamit (pl otthon akármit,múltját...),vagy fél...

nagyjából szerintem ennyi

2010. ápr. 7. 23:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez azt jelenti hogy meg is döntene meg nincs is kedve veled jópofizni. :)

Hagyd a fenébe!

2010. ápr. 8. 01:50
 15/19 anonim válasza:

1, Nem tudja.

2, Nem érdekli az egész.

2010. ápr. 8. 10:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a nem tudja, az azt jelenti, hogy nem.Mit nem lehet ezen tudni, hogy valaki bejon-e nekunk, vagy sem?
2010. ápr. 8. 11:23
 17/19 A kérdező kommentje:

dee 100 h bejövök neki mert egyszer egy buliban egész este smároltunk és ő azután kérdezte meg h járnék e vele.. és akk azt mondtam h lehet és ő ezt nemnek vette , de már meggondoltam magam és járnék vele!! szóval akkor ezt most lehet h elb asztam :S

amúgy szinte mindennap beszélünk msnen.. mert találkozni nem tudunk meg ő eddig nem tudta h én még is jánék vele..

de lehet hogy most se tudja vagy én már nem tudom..

nah mind1 bonyolult.

2010. ápr. 8. 14:08
 18/19 A kérdező kommentje:
meg mondta, hogy bejövök neki.. másoknak is...
2010. ápr. 8. 14:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Akkor nincs kérdés, rá kell startolni, de nagyon-nagyon óvatosan :-)

Ha látja, h foglalkozol vele, illetve elvétve teszel neki 1-1 megjegyzést, és be se csajozott, akkor biztos a siker :-)

Az egész azon múlik, h mennyire gyorsan kapcsol.

(megj.: elképzelhető, h azt érezné, h csak azért kell neked, mert nem találtál jobbat, és eleinte azért nem kellett, és most meg azért kell, de ez az érzés leküzdhető, csak sok energiádba fog telleni :-)

Sok sikert :-)

2010. ápr. 8. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!