Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most el kell hanyagolni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most el kell hanyagolni egy nőt, vagy nem?

Figyelt kérdés

nagyon össze vagyok zavarodva... mindig, mindenhol csak azt hallom, hogy igy le kell szarni, úgy le kell szarni a nőket, akkor utánad jönnek, mert ha érdeklődő kedves vagy, akkor nem leszel férni...

erre tessék, mit tapasztalok én? Énis próbálkoztam már lehetetlen kategóriával, énis láttam, hogy nem kérnek belőlem. Leléptem. Lett valami? Soha, semmikor nem! Esetleg egyszer, amikor a kiszemeltem bepasizott, és nem foglalkoztam vele, kicsit éreztem, hogy nem jó neki, hogy hanyagolom...

egy másik, nőkhöz jól értő barátom hasonlóan járt. Pénteken megismert egy lányt, szombaton csók. Aztán nem szólt 1 hétig a lányhoz, mert "nem vagyok kiskutya". Mi lett a lánnyal? Otthagyta, mondván "nem gondolja komolyan a pasi"

szóval valaki áruljon már el nekem hogy van ez, én nem akarok pasiként 30 évesen nekiállni játszmázni, új "stratégiával" csajozni, mert én ebben nem hiszek, én nem is akarok csajozni, csak egy feleségjelölt kell nekem, de ilyenkor nagyon tanácstalan vagyok :(

2016. máj. 1. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem foglalkozik velem, akkor hiába érdekelne, egy idő után elkönyvelem magamban, hogy nem kellek, nem vagyok elég szép/jó/érdekes és hagyom. (Akkor is, ha nagyon tetszik, nem fogom senkire ráerőltetni magam, ha látom, hogy értelmetlen.)
2016. máj. 1. 12:49
 12/15 anonim ***** válasza:

8:

Ebben nem vagy szakértő, hiszen nő vagy és a két nemnek teljesen mások az ismerkedési stratégiái. Én sem szólok bele abba, hogy a nőknek hogy kellene ismerkedni. A legtöbb nőnek nem azok a férfiak jönnek be, akikről már egyből tudják, hogy szinte bármit lehet csinálni velük, ők akkor is összejönnének vele.

Neked melyik tetszik jobban? Aki azt mondja az ismerkedés első 5 percében hogy te bejössz neki és részéről biztos benne hogy összejönne veled. Vagy olyan, akin látod hogy azért igényes mint te, és még nem döntötte el biztosan hogy akarna tőled valamit (ahogy te sem fordítva).

Ezen kívül pedig akármit is mondasz, a tapasztalatok beszélnek sokkal jobban.

2016. máj. 1. 12:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja, és nekem inkább az imponál, ha látom, hogy tényleg érdeklem a másikat, vonzónak tart, nem pedig az, hogy mindegy mi lesz velem, úgyis csak egy vagyok a sok közül. Nem sok dolog van, amivel ennél jobban le tudnak lombozni...
2016. máj. 1. 12:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Már bocs,de az elhanyagolás nem azt jelenti,hogy pénteken megismerem,szombaton csók,és egy hétig nem szólni hozzá.

Inkább hétfőn délben egy sms: Szia-szia. Nagyon unalmas a mai napom. Neked hogy tellik? Nincs kedved este beülni valahova?

Érdeklődni,hallgatni,és nèha visszakérdezni...hogy lássa a figyelmet. De ne görcsösen akarj neki tetszeni. Próbáld meg elérni,hogy szabad perceiben terád gondoljon,akkor már nehéz elrontani.

De ha ez nem jön magától,akkor baj van

2016. máj. 1. 20:54
 15/15 anonim ***** válasza:

A jelenlegi barátomon az elejétől éreztem, hogy érdeklem és meg akar ismerni és akar tőlem valamit. Nyilván meggondolta volna magát, ha úgy ismer meg, hogy valami elviselhetetlen valaki vagyok és nem jelentette ki, hogy ha törik, ha szakad, ő aztán össze akar velem jönni, mindegy mi van :D

Nem hiszem, hogy bejött volna, ha csak úgy "áh kit érdekel összejövünk-e ezzel a csajjal, van még ezer másik" hozzáállással randizgatott volna.

2016. máj. 1. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!