Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szögecses nyakörv, voodoo-baba nyaklánc. (stb). Mi lehet vele? És velem?
21:52-es vagyok.
Na gratulálok sokat haladtál előre:)
Ez a wooo-doo-baba-exbarátnős dolog kissé bizarrul hangzik számomra,de elmondanád hogy hány baba van a nyakláncon?:D Amúgy meg talán mégse annyira elvont a gyerek ha már volt egy-két barátnője..ezmég talán jó is.
A szegecses nyaklánc jelentősége,amit ő társít hozzá azse semmi,énmég nem is hallottam rólla. Na de addig nincs vele gond amig egy bokorban nem késztet valami dúrva szado-mazo játékra:D
Amúgy igen,vannak olyan emberek akik nem azok ami elsőre lejön rólluk. Pl én is átlagosan öltözködő lány vagyok mégis power,folk és black metalt hallgatok. ésha valaki ezt megtudja leesik az álla és jön azzal hogy jesszusom ezt nem gondoltam volna róllad....
Amúgy meg attól hogy valaki rockerugyanolyan mint a többi ember mint bárki más,jó van egy-két eltorzult lelkületű közöttük is,de nem hiszem hogy ez az ember stílusától függne. Ilyen alapon bármilyen stílusú embert el lehetne választani a többitől.
Összefoglalva: nincs abba semmi meglepő ha kedves,aranyos,de az se lenne meglepő ha kőbunkó lenne. Mert vannak olyanok is akik pentagramma és szegecsek nélkül is bunkó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!