Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szögecses nyakörv, voodoo-baba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szögecses nyakörv, voodoo-baba nyaklánc. (stb). Mi lehet vele? És velem?

Figyelt kérdés
Viszonylag új vagyok az osztályomban, és van egy gyerek, aki fiú létére, szögecses nyakörvet hord (hatalmas nagy hegyes tüskékkel), kis voodoo baba fejek lógnak egy fordított pentagrammás medál mellet a nyakában, és csupa feketében jár. Köszönni nem köszön csak a legjobb barátjának (sima barátainak sem ahogy elnéztem), és egy diplomatatáskát cipel magával mindenhova. Nem beszél senkivel, mindig magányosan ír. És az a nagy helyzet, hogy nekem valamiért Ő tetszik. Szerintetek mit tegyek vagy mit ne tegyek? Vonzódok hozzá, de nem tudom miért.
2010. ápr. 7. 21:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

21:52-es vagyok.

Na gratulálok sokat haladtál előre:)

Ez a wooo-doo-baba-exbarátnős dolog kissé bizarrul hangzik számomra,de elmondanád hogy hány baba van a nyakláncon?:D Amúgy meg talán mégse annyira elvont a gyerek ha már volt egy-két barátnője..ezmég talán jó is.

A szegecses nyaklánc jelentősége,amit ő társít hozzá azse semmi,énmég nem is hallottam rólla. Na de addig nincs vele gond amig egy bokorban nem késztet valami dúrva szado-mazo játékra:D

Amúgy igen,vannak olyan emberek akik nem azok ami elsőre lejön rólluk. Pl én is átlagosan öltözködő lány vagyok mégis power,folk és black metalt hallgatok. ésha valaki ezt megtudja leesik az álla és jön azzal hogy jesszusom ezt nem gondoltam volna róllad....

Amúgy meg attól hogy valaki rockerugyanolyan mint a többi ember mint bárki más,jó van egy-két eltorzult lelkületű közöttük is,de nem hiszem hogy ez az ember stílusától függne. Ilyen alapon bármilyen stílusú embert el lehetne választani a többitől.

Összefoglalva: nincs abba semmi meglepő ha kedves,aranyos,de az se lenne meglepő ha kőbunkó lenne. Mert vannak olyanok is akik pentagramma és szegecsek nélkül is bunkó...

2010. ápr. 8. 20:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Nos igen, amúgy 2 baba lóg a nyakában amik szerintem aranyosak! Persze én nem akarok odakerülni, remélhetőleg majd minden szép és jó lesz. amúgy mind a ketten 16ok vagyunk, és barátjánál is puhatolóztam azt mondja, hogy még senkinek sem sikerült megfejtenie az alakot (még pszichológusoknak sem), és nehéz eset, de szerencsés vagyok hogy egyáltalán elértem azt a szintet hogy szóba álljon velem, és hogy ez sokat jelent. Amúgy teljesen egyetértek veled!
2010. ápr. 8. 20:29
 13/15 anonim ***** válasza:
igen,ismerek valakit,aki külsőre más,mint belsőre! ÉN!! :D Ha meglátnál megijednél.. :D pedig lány vagyok..én írtam,hogy kérd kölcsön a nyakörvét..asszem már nem lesz rá szükség.. :D gratula!!! :)))
2010. ápr. 8. 21:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak nehogy feláldozzon a sátánnak vagy Ghedes-nek xD
2010. júl. 19. 13:53
 15/15 anonim válasza:
Érdekes
2010. aug. 27. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!