Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy egy fiú nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy fiú nem veszi észre milyen jó lány van a közelében? X)

Figyelt kérdés
Akivel amúgy járna. Remélem érthető. xD Mert szoktam látni egy fiút aki bejön nekem, néha néz, de nem hosszasan, szóval nem tudom biztosan egyáltalán észrevett-e. Felvettem msnre eddig párszor beszéltünk tök jókat. :D
2010. ápr. 7. 21:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

sajnos van ilyen...pl. nálam is most ez van,márminthogy nem, mert titokban együtt vagyunk,de nem akar komoly kapcsolatot, pedig úgy tudnám szeretni, és jó kapcsolatunk lenne érzem...de ő neki így a jó h nem tud rólunk senki,de egyenlőre elég ennyi nekem mert legalább néha vele lehetek...csak kezdem unni,és rosszul esik ez az egész, mintha kihasználna...nah de még írhatnám,hosszú és bonyolult ez ...

15/L

2010. ápr. 7. 21:12
 2/13 anonim válasza:
szia szerintem csináld azt mikor a suliban vagy akkor szerintem van pad ha leül ülj mellé és beszélges vagy mikor rád méz akkor mosojogjezeket csináld meg azért naponta beszélj vele 2-3 szor .
2010. ápr. 7. 21:16
 3/13 anonim ***** válasza:

yo : D

Valószínüleg. Bár ha egy jócsaj elmegy mellettem tuti nemhagyom csak úgy a kis szemetet : DD

De ez a gond, vagy foglalt, vagy r*banc :/

2010. ápr. 7. 21:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Héé! Mi az hogy egy jó csaj vagy foglalt vagy ribanc?:O Én amúgy szingli vagyok,és egyáltalán nem ribanc! Amúgy ugyanabban a helyzetben vagyok mint te kedves kérdező!:D De ma nagyon összeakadt a tekintetünk..:D
2010. ápr. 7. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:
szingli de jócsaj ? :DD ezt senkisem mondta : dd
2010. ápr. 7. 21:27
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát én nem vagyok egy nagyon bátor gyerek.Elrántom a fejem mindig:D

Van egy csaj akit szoktam látni buszon max heti 2-szer....én is odaülök a szokásos helyemre ő meg a barátnőjével társalog:D

Nem tom hogy bejövök e neki de mindig megsasolom:D

2010. ápr. 7. 21:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Én mindig a jó csajokat figyelem a buszon és a suliban is^^
2010. ápr. 7. 22:12
 8/13 anonim ***** válasza:
21:27--Ha mondtam volna gondolom azt fikáznád hogy egy beképzelt l*ba vagyok..Amúgy képzeld mondhatjuk úgy is hogy olyan lány vagyok,akit rendesen megnéznek az utcán..De nem az 5 kiló alapozótól és a sikongatásoktól...És azért vagyok szingli,mert nem jövök össze minden jött-menttel,szórakozni meg nem szokásom senkivel...
2010. ápr. 8. 14:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Rengeteg hasonló eset van/lesz. Nem lehet, hogy más az ízlése? Nekem is furcsa az ízlésem, ezt a barátnőim is tudják, mondják is. De ez van, mindenki másra bukik.
2010. ápr. 8. 16:34
 10/13 anonim ***** válasza:

14:14

Rossz emberismerő vagy. Egy kommment alapján, hümm...

Egyébként csak infóra voltam kiváncsi ennyi az össz? most ezér le kell engem oltani ? :(

2010. ápr. 8. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!