Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Túl szép vagy hozzá, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Túl szép vagy hozzá, mi tetszik benne olyan fura a kinézete", ezt mondják páran a barátomról, zavar és megbántanak vele, hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Olyan fontos a külső? Van egy barátom lassan fél éve és mondták már páran, hogy túl szép vagyok hozzá, nem hozzád való, hozzád sokkal szebb illik,mert te ilyen olyan jó nő vagy akkor mindig megbántanak ezzel. A barátom mindig megnevettet,szeretjük egymást, megtaláltam benne a szépet, de nagyon elkeserítő amikor piszkálják őt a külseje miatt, holott nem is csúnya, csak kicsit előre állnak a fogai.

Tudom,hogy nem kellene ezzel foglalkoznom,csak ezzel engem is bántanak. Múltkor már azt néztem az utcán,hogy egyes nőknek milyen jóképű barátjuk van,de ezt nem szabadna, aztán el is tereltem a figyelmemet szerencsére. Rengeteg csalódás után van valakim akivel végre boldog lehetek erre még azt is megkapom,hogy választhattál volna szebbet is.

2016. ápr. 30. 16:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az ő tyúkcaros életében minden rendben van, hogy a tiédben vájkál? Foglalkozzon a saját maga dolgával, lehet, hogy csak savanyú nekik a szőlő, mert ők meg egyedül vannak, és azért akarják, hogy emiatt szakítsatok, hogy ne legyen neked se senki, és akkor ti se legyetek boldogok. Ez a "szomszéd tehene is" hozzáállás, hogy ha neki nem jó, másnak se legyen. Irigy rátok, amiért boldogok vagytok. Szerintem simán hagyd ott, és nézd levegőnek, ha valaki ezzel jön, esetleg még rámosolyoghatsz, mert miért ne, és úgy hagyd ott. Aki kötekszik, arra nem szánunk időt. Ha nem tetszik neki a barátod, legalább ne tegye szóvá, mert iszonyat pofátlanság. Hogy nézne már ki, ha mindenkinek ugyanaz a pasi tetszene? 10 pasiért versengene mindenki? XD Ezért is jó, hogy különbözőek vagyunk, hogy mindenkinek más az ízlése, mindenki más elfoglaltságot is szeret, és abban kifejlődik a legjobbra, profi szintre fejleszti a tudását valami tudományban, és akkor így meg ki is tudjuk egészíteni egymást, egyik ahhoz ért, amihez a másik nem, és így amit az egyik nem tud, abban a másik tud neki segíteni, és ezért vagyunk különbözőek. Ne foglalkozz a fanyalgókkal, érdekeljen az, hogy ti boldogok vagytok, és szeretitek egymást, és kívülről ebbe ne próbáljanak meg beleszólni. Ne próbáljanak téged befolyásolni, manipulálni. Ha te szeretsz valakit, tarts ki mellette mindenképpen. Most azért esetleg, mert valaki nem egy adonisz, ne legyen boldog a szerelmével, mikor szemmel láthatóan szeretik egymást? Hát milyen hozzáállás ez? Semmiképpen ne adj a véleményükre ilyen téren. Azt szeretsz, akit akarsz, és nem akire ők is rábólintanak, hogy "igen, oké, megfelel". Ez a te életed, a te döntésed, nem kell, hogy áldásukat adják a kapcsolatodra. Azzal vagy, akit szeretsz, és ne érdekeljen mások véleménye. Ha valakik - ezek a beszólogatók - meg nem szeretnek téged, mert nem akarják, hogy boldog legyél, akkor te minek foglalkoznál velük? Ha te nem jelentesz nekik semmit, akkor ők miért számítanának neked? Az ő, kívülállók boldogságát ilyen téren helyezd a magad, a magadé; meg a barátodé elé. Te is szereted őt, ő is szeret téged, te is boldog vagy ővele, ő is boldog teveled, innentől kezdve, szerelemben csak ez számít.
2016. máj. 1. 13:52
 12/15 anonim ***** válasza:

* t ilyen téren NE helyezd a magad, a magadé; meg a barátodé elé.

Egy szót kihagytam:$

2016. máj. 1. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Fuhh, nekem egy ismerő szólt csak be páromra. Már nem az ismerősöm. Isteni szerencséje, hogy face to face nem mert elém állni, mert tuti helyben megtépem, amiért szájára merte venni páromat. Nagyon utálom, ha a szeretteimet kóstolgatják, és elég hevesen tudok az ilyesmire reagálni.

Nálad ez annyiból más, hogy többen csinálják ezt, ráadásul hozzád közelállók, pl szüleid, ha jól olvastam. Itt a gond ott kezdődik, hogy nem tisztelnek téged. Mi barátnőimmel sose firtatjuk a másik párjának kinézetét. Szinte szóba se kerül, csak hogy boldog-e a másik, támogatja-e...stb. Szüleimnek se jutna eszükbe ilyesmi. Egyszer tették szóvá aktuális párom VISELKEDÉSÉT, de azt sem bántóan, inkább érdeklődtek, hogy caak ideges volt-e, vagy ilyen. Pedig nem vagyunk egy mintacsalád, de a magánéletembe sose szóltak bele. Szóval itt az a gond, hogy téged nem tisztelnek, nem bíznak az ítélőképességedben. Magadért is ki kell állnod ilyenkor. Sőt, én ezzel kezdeném. Visszakérdeznék, hogy talán azt hiszik elkeseredett kis *** vagyok? Nem hiszik el, hogy van józan eszem? Ezt persze tagadni fogják, ekkor kell mondani, hogy akkor maradjanak ki ebből, és a magánéletedet bízzák rád.

2016. máj. 1. 14:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Hany evesek vagytok?

Ez a kinezet dolog olyan snassz, csak egy idiota elvaras, mit benyalnak a manipulalhato, boldogtalan emberek. Ezek sosem voltak szerelmesek. A szerelmet erezni kell, nem nezni. Lehet szep, raj, nagymellu vagy kigyurt parod, de nem feltetlen lesz valaki hosszu tavon boldog.

Amugy meg allj ki mellette,ez a minimum...

2016. máj. 1. 18:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy többen elítélitek ezt. Próbálom ignorálni őket ahogy csak tudom.
2016. máj. 1. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!