Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vettem tesztett az negatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettem tesztett az negatív lett folytatás lent?

Figyelt kérdés

SZóval a gyógyszertárban vettem tesztcsíkot és negatív lett (egy vonal) ilyen lila virág volt rajta..

[link]

itt a kép róla.. ez mennyire megbízható??

De a menstrucióm azóta sem jött meg.

Szerintetek mi lehet?

2010. ápr. 7. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
vegyél másfajta tesztet. vagy menj el nőgyógyászhoz.
2010. ápr. 7. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem túlságosan izgulsz,ha még mindig azt hiszed,h terhes vagy,vegyél még 1 tesztet.
2010. ápr. 7. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
majd legközelebb jobban vigyázol.
2010. ápr. 7. 19:47
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. ápr. 7. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Elég megbízható teszt. De attól is függ, hogy mikor teszteltél... a legtöbb teszt az elmaradt menstruáció után 2-3 nappal tudja csak kimutatni a terheshormont. Állítólag a Clearblue nevű amúgy a legmegbízhatóbb, továbbá az is biztosabb, ha reggeli vizeletből tesztelsz azonnal, és nem nap közben...

Egyébként ha sokat stresszelsz ezen, amiatt is késhet.

Vannak ilyen házi trükkök, amik állítólag előrehozzák... például ha vörösbort iszol, vagy az a gyakorlat, amikor terpeszben állva megrogyasztod a térded, rátámaszkodsz, és 5-10 másodpercig beszívva tartod a hasad, illetve finoman nyomkodod.

2010. ápr. 7. 19:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. ápr. 7. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Ez a Pregimax teszt, nem rossz, de az első 2-3 napban nem feltétlenül mutat eredményt, mert ez csak 20-as érzékenységű. Tény, hogy illene neki eredményt mutatnia, szóval ha negatív, akkor az negatív. Mióta késik a vérzésed?
2010. ápr. 7. 20:13
 8/8 A kérdező kommentje:

március 25-től.

utoljára február 25-én volt (akkor múlt el) szóval elég sok ideje.

2010. ápr. 8. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!