Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves vagyok és a mostani barátom (32) volt az első az életemben, de ő nem tudja, és én még mindig nem mertem neki ezt megmondani. Szerintetek ne hozzam fel továbbra is a témát, vagy ez valami olyan, amit fontos tudnia?
Jaj de jól esik amiket írtok...
Én tényleg nem gondoltam, hogy ez lesz a reakció.
Én nem mondanám el... szerintem ez olyan gagyi. :) "Amúgy te voltál az első..." Én sem mondtam el, pedig fiatalabb voltam jóval, de minek. Hogy ellegyen magával, hogy milyen jó pasi, hogy elvett egy szüzességet? Vagy a másik véglet, elkezdjen aggódni, hogy mi van, ha mást is ki akarnál még próbálni?
Beszélni ezüst, hallgatni arany, én ezt vallom, még ha ezt a mondást nem is ebben a környezetben szokták használni.
Ha nekem lenne egy szűz pasim, akkor is jobb lenne, ha hallgatna, inkább csinálja olyan jól, hogy ne tűnjön fel a dolog. Én is úgy csináltam az elsőnél, jó, azért később jobb lettem, de olyan átlagosan már akkor is megcsináltam a dolgokat ösztönből.
22L
Kérdezd meg magadtól, hogy neked fontos-e, vagy miért fontos, hogy erről tudjon. Nem gondolnám, hogy különösebb bajod lenne belőle, ha megmondanád neki, elvégre a párod.
Szerintem egyébként nem fontos az ilyesmiről feltétlen tudni, teljesen lényegtelennek tartom, hogy az illető hány emberrel volt, hány párkapcsolatban, legyen az vagy nulla vagy harminc, de láthatóan téged nem hagy nyugodni a dolog, úgyhogy megmondhatod neki, ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!