Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, hogy nem zavar, hogy sminkel (ffi)?
A férfi aki tetszik, ad magára, és igen, főleg a munkája miatt, de néha hétköznap is, mikor emberek közé megy, sminkelik\sminkel. Épp csak a natúr szépségét emeli ki, enélkül is bőven vállalhatóan néz ki. Ne durvára gondoljatok, natúr smink, amit pl. magam is fel szoktam dobni ha kimozdulok: korrektor, alapozó és/vagy púder, bronzosító, szempillaspirál (alapból is hatalmas fekete, göndör pillái vannak, irigylem is érte), a szemceruza nagyon vékonyan a tőnél opcionális, ajakápoló (még puhábbnak, csókolnivalóbbnak látszik tőle a gyönyörű dús ajka).
Titetket zavarna ez? Én kb. az első döbbent 3mp után úgy voltam vele, hogy üsse kavics, egy férfinak is jogan van hozzá, pláne, hogy ízlésesen teszi. Mennyire csapják ki nálatok a biztosítékot a "metroszex" férfiak? Esetleg más is van az én véleményemen, és elfogadja?
(Zárójelben megjegyzem nálam a kihúzott, füstös szem fétis is, de rajta még nem láttam olyat)
5. Azért az ápoltságot ne keverjük ezzel.
Az más lapra tartozik.
Nekem nem tetszene.Rendben van,hogy ad magára,legyen ápolt(ne legyen hosszú szakálla,rendezett körmök és frizura) és tiszta(fürödjön normálisan).De az ilyen manikűr,smink,szemöldök igazítás,hónalj borotválás.. Van egy határ,számomra.
Neked ha mások az igényeid,ha ez tetszik,oké,de akkor már mi is leírtuk a véleményünket.
+ Szemfesték?Férfin? Na az még csak durva. :D
Dehogyis van veled baj. Nyilvánvaló, hogy társadalmunkban keményen és kérlelhetlenül vannak kiosztva a nemi szerepek, és a külsővel való intenzív foglalkozás, a "szépség" kiemelése egyértelműen a nőkre van kiróva.
A férfié a "keménység", "érzelemmentesség", "erő" stb.
A hozzászólásokon is látjuk, hogy aki ezeket a MESTERSÉGES szerepeket megkérdőjelezi, annyira felbolygatja a RENDET, hogy azonnali elutasító csapásokat kap: a társadalom megkérdőjelezi a nemét, aggresszív lesz ("megütném"), kigúnyolja, nem fogadja el semmilyen szinten ("röhögve mennék a dolgomra").
Elég szomorú ez, de lassan-lassan jönni fog a változás, hiszen mindenki boldogabb lenne, ha nem skatulyáznák be két oszlop közül az egyikbe születése pillanatában.
25N
Nem hittem hogy natúr férfi sminkre lesz találat, de lám:
Ha nem figyelem, ki se szúrtam volna rajta.
#18: hülyeség. A "két oszlop" közül az egyikbe már az anyaméhben bekerült a kis kukijának hála (vagy a kromoszómáinak, ha úgy jobban tetszik). Ne menjünk már vissza az egysejtűekhez. Az ivaros szaporodás úgy tűnik, komoly evolúciós előny (különben nem terjedt volna ennyire széleskörűen el az állat- és növényvilágban is). Hasonlóképp az eltérő nemekhez a legtöbb esetben eltérő megjelenés és eltérő viselkedés is társul a természetben.
De nem is kell ilyen messze mennünk, elég, ha szétnézünk ezen a fórumon, hány topikban siránkoznak a hölgyek, hogy hová tűntek az igazi, férfias férfiak.
Be lehetne már fejezni a kultúraromboló néphülyitést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!