Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen miért nem történt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen miért nem történt még meg, ami a férfiakat illeti? (komolyabb kérdés)

Figyelt kérdés

A régi időkben (őskor, meg az újkor főleg) a nőideál mindig is kövér vagy legalábbis molett testalkatú, a férfiideál pedig mindig is izmos volt. Ugyanis ez jelképezte a termékenységet az adott nemnél.

De ma már egy karcsú, vékonyabb nő (nem az anorexiás, agyonfogyókúrázós fajtára gondolok... mittomén, pl. a te csajodra :D) sokkal kívánatosabb ÁLTALÁBAN, mint egy ducibb nő, pedig a termékenységnek ehhez semmi köze... azaz megváltozott a nőideál.

De akkor az hogy lehet, hogy a férfiideál ugyanaz maradt? Hogy a csajok még mindig az izmosakra buknak? Ezt nem értem...

2010. ápr. 7. 17:21
 1/6 Beviz Elek ***** válasza:
97%

Történt változás, csak nem az izom terén. Még mindig fontos, hogy a férfi meg tudja védeni a nőt.

Viszont: Régen a szőrős férfi férfias volt.

Most? Szőrös ősbunkó, és egyre több férfi gyantáztatja magát. Lehet nem tünt fel, de a fiúk mindjárt többet költenek kozmetikára mint a lányok. Szoliznak, szőrtelenítenek, kenegetik magukat, vasalják a hajukat.

Kinézetre egyre kevesebb a külömbség a meleg és a hetero srácok között.

20/f

2010. ápr. 7. 17:26
 2/6 anonim válasza:
100%
Jó kérdés... Talán tudat alatt sok nő számára a védelmet jelképezi az izmos férfi, valakit, aki erős, és lehet rá támaszkodni. Ilyesmire gondolok.
2010. ápr. 7. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A kövérség korábban azért volt divat, mert az jelentette a jómódot, ezzel együtt az egészséget!
2010. ápr. 7. 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem azért de szerintem a vékony pasik is megtudják védeni a nőket.

Pl. én is mivel vékony vagyok (178 cm, 60 kiló) mégis megtudom védeni a bnőmet mivel járok kung fu-ra.

2010. ápr. 7. 17:43
 5/6 Beviz Elek ***** válasza:

Itt most nem kivételesen rólad volt szó. Lehet, hogy kung-fu nélkül is megvédenéd. Itt most az ideáról volt szó. Ha veled szembe elsétál egy lány, nem tudja, hogy kungfuzol.

Írd a homlokodra és akkor te is bekerülsz az ideálok közé :)

2010. ápr. 7. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát igen a férfiak el lustultak, ez tény. Nem sportolnak és kövérek vagy vékonyak. És a kérdésre a válasz szerintem a vékony férfiak egyre jobban bejönnek a nőknek, mint az agyon gyúrt izomagyúak.

Ha meg szembe sétál velem egy lány, - mivel ugysem áll le Ő beszélgetni velem - ezért én szólitom meg ha olyan(ideális).

A kung fu-s srác voltam. :)

2010. ápr. 8. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!