Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek arányos vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek arányos vagyok?

Figyelt kérdés

Kor: 15 (lány)

magasság: 160cm

súly: 54 kg

Melltartó méret: 75/C

Ugye még fogok nőni vagy 5 centit?

2010. ápr. 7. 15:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A diagnozis és a problémád oka valoszinü (ami most a tiniknél sokszor elö fordul ebben a korban ) az I.H.P

Ne foglalkozz különösebben vele az I.H.P elmulik és fejlödni fogsz normálisan az hogyha koplalsz vagy ha ilyen olyan alternativ gyogymodokat folytatsz akkor nem segit (fogyozni is anyiszor irtam CSAK felnöt korba kezdjen el az ember mert fiatal korban káros nagyon )

2010. ápr. 7. 16:07
 2/12 A kérdező kommentje:

Szoktan sportolni de most ugye itt volt a tél.. és nem nagyon volt kedvem kimenni a hidegbe.. de nyáron minden nap futok. :D

Remélem növök még mert kicsinek érzem magam. :S :D

Köszi h írtál.

2010. ápr. 7. 16:09
 3/12 anonim ***** válasza:

OFF:

Szerintem, az I.H.P. nem orvosi szakkifejezés, az első szót nem tudom, de a "H" szerintem a "hülye" vagy "hisztis", a "P" pedig a "p.csa" akar lenni. (az "I"-re kíváncsi vagyok :))

Ide is az I.H.P.-t írta az 56%-os válaszoló (3. válasz):

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__77524..

2010. ápr. 7. 16:46
 4/12 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 7. 16:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez szép xD
2010. ápr. 7. 17:30
 6/12 anonim válasza:

sztem idióta h"lye pics@ akar lenni..

már többször írt...

2010. ápr. 7. 18:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Hehe :) Na jo lebuktam , de azért tényleg már elég idegesitö hogy olyan ostoba kérdéseket tesznek fel a fiatalok hogy .... valami borzadály :) Amugy 18:49 -es nyert :)
2010. ápr. 7. 18:59
 8/12 A kérdező kommentje:

Hát kösz xD

Tényleg nem azért írtam mert az lennék.. hanem szeretnék odafigyelni a súlyomra..

2010. ápr. 7. 19:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Nah, amúgy én is erre tippeltem, csak nem akartam leírni a teljes "megfejtést", nehogy durvábbnak hangozzon, mint amire gondoltál. :)

De aranyos, hogy a lányka még meg is köszönte az I.H.P.-t.

2010. ápr. 7. 19:17
 10/12 anonim válasza:

18:49-es vagyok

hehe:)

2010. ápr. 7. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!