Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén, szerintetek is buta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, szerintetek is buta vagyok?

Figyelt kérdés
Mostanában eléggé elkezdtem foglalkozni mások véleményével az a baj. Igazából arra jöttem rá hogy akárhova megyek, vagy maradjunk csak az osztályomnál egyszerűen nem merem magamat adni. És az osztályban a lányok persze azt mondják hogy jajj hát mi elfogadjuk ezt, de amikor olyat mondok vagy csinálok ami más akkor furcsán néznek vagy múltkor azt mondta az egyik hogy jajj ezt hagyd már abba, én nem értem ezt, ha elvileg a barátaim akkor miért akarják beszabályozni hogy mit tegyek és hogyan viselkedjek? Vagy manapság ezek a barátok? Annyira rosszul esik, de nem úgy esik rosszul hogy sírok miatta stb hanem úgy esik rosszul hogy én megmondanám a tutit nekik de ők többen vannak és én nem érek így semmit. Olyan nehéz hogy nincs egy olyan ember akivel elhülyülhetnék, aki nem fél előttem magát adni és én is adhatnám magamat előtte és ő rohadtul nem vonná kérdőre hogy jajj mi volt ez a mozdulat meg ez a beszéd, hanem elfogadna így és ellenénk és jönne elém a sulihoz stb. A portás viszont nagyon szeret, azt mondja hogy azonnal szarjam le őket, mert nem éri meg ilyenekkel foglalkozni csak féltékenyek meg irigyek. Csak egyedül nehéz ha senki nincs melletted. :/ Semmi másra nem vágyom jobban mint egy lelkitársra, egy másik ,én'-re esküszöm nektek hogy nagyon megbecsülném őt és nem kell hogy a párom legyen meg szerelem stb csak mellettem legyen és én is mellette jóban rosszban. Mondjuk lehet ez csak ilyen álomvilág de én hiszek benne azért hogy vannak még ilyen emberek. Ti mit csinálnátok a helyemben? 21/ elkeseredett fiú

2016. ápr. 25. 22:21
 1/5 anonim válasza:
Bár nem válasz a kérdésedre, de nekem szimpatikus vagy ;) Új barátokat nem könnyű találni (legalábbis nekem nem volt az, bár egynémelyik könnyen jött), de ha nem fogadnak el ott, amit te a baráti közösségednek tartasz, akkor az nem baráti közösség. Legalábbis nem a tied. Nekem is évek kellettek, mire kialakult a mostani, összetartó és szívemnek nagyon fontos baráti társaságom. Nem tudom, hogy ez mennyire nagy segítség neked, de keresgélj... :) Úgy még nem volt soha, hogy ne lett volna valahogy!
2016. ápr. 25. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezzel én is hasonlóképpen vagyok... nekem az vált be h 1szer csak elegem lett elszakadt a cérna és onnantól kezdve nem játszottam meg magam senkinek. Így megmaradt az a 4-5 barátom aki elfogad a többiek meg eszképeltek tőlem amilyen gyorsan csak lehetett...
2016. ápr. 25. 22:35
 3/5 pschmith válasza:

Szia!

Hidd el hogy Neked is meg van a másik "Én"-ed! De amíg nem találod meg akkor pont azzal tudod megmutatni hogy milyen erős vagy, hogy kiállsz így is magadért! S ezt nem valakinek kell megmutatnod hanem Önmagadnak! Tudom, hogy nehéz. De ne hagyd hogy bárki is befolyásoljon, még az érzéseidet sem, ne érezd senki miatt rosszul magad, ha ők tényleg nem szeretnek úgy, vagy problémájuk van azzal amilyen vagy, akkor ők egyáltalán nem barátok és lehet nekik Pápát inteni. Mert hidd el ilyenekre egyáltalán nincsen szükséged, mert Te máris jobb vagy náluk! S az még szebbé teszi úgymond a helyzetet mint írtad is, hogy ők vannak többen. Ha még így is kiállsz magadért s megmutatod hogy Téged fikarcnyit sem érdekel hogyan vélekednek Rólad, akkor hidd el hogy még sokkal több önbizalmat és energiát fog Neked adni!

"Légy aki vagy, és ne hagyd, hogy bárki megingassa az egyéniségedbe vetett bizalmadat!"

Remélem, átment valami ebből a válaszból s tudtam egy kicsit segíteni:

22/fiú

Ui.: Ha csak annyi kell, hogy el menjen valaki eléd a suliba akkor, szívesen elmegyek ha akkor elhiszed, hogy egyedül sokkal többet érsz, s sokkal erősebb vagy mint bárki más!

2016. ápr. 26. 22:29
 4/5 anonim válasza:

Egyetértek az elöttem szólókkal én még csak anyukámnak mondtam el hogy meleg vagyok a barátaim még nem tudják de nekem nincs is sok mert csak azokat tartom magam mellet akik tényleg úgy szeretnek ahogy vagyok és akik előtt tényleg bármiről beszélhetek én most tervezgetem hogy elmondom a közelebbi barátimnak mert ismerem őket annyira hogy nem fogja őket zavarni ha meg mégis akkor nem a barátaim.

nem szabad siettetni ezt a dolgot akkor tedd meg a következő lépést amikor te szeretnéd ne amikor úgy érzed hogy muszáj a legeslegfontosabb dolog hogy elfogadd önmagad ha az megvan akkor minden könnyeben fog menni meg aztán nem kell mindenki orrára kötni egyböl hogy meleg vagy nem kell hazudni róla ha rákérdeznek és el akarod mondani mond el ha meg nem akkor nem ez a te döntésed még én sem találtam meg a lelki társam de én bízom a sikerben

ne add fel

és szurkolok hogy meg találd meg ha csak kell egy barát akivel szeretnél beszélgetni írj rám priviben:)

19/f

2016. ápr. 28. 05:04
 5/5 anonim válasza:

Kérdező....

Eléggé ismerős a helyzeted😒😉

2018. febr. 25. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!