Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aphrodité szép nő volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aphrodité szép nő volt?

Figyelt kérdés

Aprodité: [link]

[link]

Írjatok fiúk kort is, köszi.

Ha egy fiú azt mondja, hogy szép nő volt Aphrodité, akkor miért vörösödik el, ha ennél vékonyabb csajokat lát félmeztelenül?

[link]

[link]

2010. ápr. 7. 14:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Se félmeztelen nincs, se vörösödés.

Te talán vékony vagy és most rosszul érzed magad, amiért a férfiak azt írják, hogy inkább a teltebb lányok tetszenek nekik?

2010. ápr. 7. 15:55
 22/37 A kérdező kommentje:
Most, hogy tisztáztuk, hogy a félmeztelenbe nekem a bikini is belefér, és ez egy megszokott dolog, mivel az emberek szeretnek úszni, strandolni, napozni... hogyan lehet ettől valaki zavarba?
2010. ápr. 7. 15:55
 23/37 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy ha kimész az utcára, akkor nem feltétlenül fürdőruhás emberekkel futsz össze. Tehát alapvetően nem tömegjelenség, bizonyos helyeken bizonyos évszakban.
2010. ápr. 7. 15:57
 24/37 A kérdező kommentje:
Nagyon ki van magyarázva... :)
2010. ápr. 7. 15:58
 25/37 anonim ***** válasza:
Hát bazz ez egyszerű logika. Van aki mindentől elvörösödik, van aki semmitől. Viszont ez semmiképp nem utal semmilyen szexuális dologra. Én volt hogy elvörösödtem mert leejtettem vendégségben egy tányért...semmit nem jelent. Őszintén mondom, hogy nem értem a kérdésedet, hogy jön ide Aphrodité és a vékonyabb nők?
2010. ápr. 7. 16:00
 26/37 anonim ***** válasza:

ekkora hülyét komolyan mondom...:D

hány éves vagy? 12? hogy ilyeneken agyalsz?

2010. ápr. 7. 16:02
 27/37 anonim ***** válasza:
Én sem értem a kérdését, pedig én általában szót értek az érdekes felfogású emberekkel is, de ennek egyszerűen értelme nincs, hacsak nem az, amit fentebb írtam, hogy féltékeny a teltebb lányokra.
2010. ápr. 7. 16:03
 28/37 A kérdező kommentje:
Szóval nálam úgy függ össze Aphrodité meg a vékonyabb nők, hogy azt tudom, hogy milyen ízlése van elmondása szerint (pl. Aprodité), de látom, hogy megnéz vékonyabb lányokat, vagy ha filmet néz, lát egy videoklippet, akkor is megfigyeltem ezt, hogy elvörösödik. Ezért vetődött fel bennem az a lehetőség, hogy neki mégiscsak a vékonyabb lányok tetszenek.
2010. ápr. 7. 16:06
 29/37 anonim ***** válasza:
Akkor te vagy teltebb és bizonyítékokat keresel, hogy a párodnak tulajdonképpen te nem is tetszel? Hihetetlen miket nem képesek kombinálni egyesek.
2010. ápr. 7. 16:17
 30/37 anonim ***** válasza:

Asztakurv@. Megkockáztatom, hogy ez a legbetegebb kérdés, amit valaha olvastam itt.

Az ilyen hülye emberek hogyan tudnak egyáltalán maguktól levegőt venni? :/

2010. ápr. 7. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!