Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom, de már több mint 1 éve szakítottunk. Amikor összejöttünk én 15 éves voltam ő pedig 19.. a szüleim se engedték... így külön válltak útjaink.

Most van neki barátnője 15 éves..(hozzáteszem mikor utoljára láttam.. azt mondta h nincs vége majd keres hogy hogy döntött.. (és azzal indolokolta a szakítást hogy még nem akar komoly kapcsolatot) azóta se keresett.. még aztse mondta volna meg a szemembe h vége vagy vmi.

Azóta volt már nekem is barátom de szakítottam vele mert én még mindig ezt a fiút szeretem. :(

Nyáron szeretnék vele újra összejönni.. ha addigra nem lesz meg a b.nője..

Szerintetek ha nem lesz b.nője újra kezdjem vele?

Nagyon szeretem őt.. és én csak vele tudok boldog lenni.

L/15

2010. ápr. 7. 14:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam L/16
2010. ápr. 7. 14:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szeretem őt.. és őrülten szerelmes vagyok. :'(
2010. ápr. 7. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:

halott ügy kislány felejtsd el nincs mit tenni

ő továbblépett és hiába mondott valamit ami reményt kelt benned sokszor az ember amint kimond valamit máris tudja hogy ez ugysem fog működni szerintem a pasid is így gondolta

2010. ápr. 7. 14:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi h írtál. :) :(
2010. ápr. 7. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Igaza van az első válaszolónak. Felejtsd el, amit akarnod is kell! Határozd el magad, hogy elfelejted, ismerkedj másokkal, és meglásd, jó lesz:)
2010. ápr. 7. 15:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam már.. de nem nagyon megy. :S
2010. ápr. 7. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!