Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom kimegy külföldre dolgozni! Félek hogy megcsal! Mit tegyek hogy ne menjen ki vagy ha mégis ne tegye meg?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 09:50
1/13 anonim válasza:
Menj vele vagy ne sípolj, elvégre nem üdülni megy.
2/13 anonim válasza:
egy jó kapcsolat alapja a bizalom
3/13 A kérdező kommentje:
De itthon is folyamatosan nőzik!!
Amugy hogy menjek vele?Nekem itthon van a suli az életem őú egyet fing és én menjek vele!És nem sipolok
2010. ápr. 7. 10:00
4/13 anonim válasza:
Egy kapcsolatnak általában ott van vége, ha az egyik fél pl. kimegy dolgozni külföldre. Eleinte majd még megy a telefon, a kamerázás meg mittudomén, aztán ellapul a dolog és annyi.
Tehát vagy velemész vagy már most add fel.
5/13 anonim válasza:
"folyamatosan nőzik"
"fing és menjek vel"
Ha tényleg így gondolod akkor ez egy nem jól működő kapcsolat!
6/13 anonim válasza:
Ha nőzik akkor miért vagy vele? Ha itt kibírod akkor külföldön is kibírod ha csajozik, nem? Mi a különbség? Ha ilyen kapca vagy hogy eltűröd akkor ne sírj!
7/13 anonim válasza:
Azért megy ki mert nem akar már veled lenni, fogd fel, neki kaland kell ott is, na és persze meló is. Hagyd a fenébe!
8/13 anonim válasza:
Ha itthon is nőzik miért vagy még vele? Te is hülye vagy édes lányom...
Különben meg igen, itt már leírták amit leakartam, hogy ez a kapcsolat asszem még 2 hónapig ha fog működni! De már az sem 100% sajnálom, ez az igazság!
10/13 anonim válasza:
Ha folyamatosan nőzik, akkor kár is aggódnod. Nézd, ha eddig nem csalt meg, nem fog, de azt írod folyamatosan csinálja, akkor meg? Vágd ki ha megcsal és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!