Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oszlassam el a fejem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oszlassam el a fejem felett a felhőket?

Figyelt kérdés

A párommal úgy érzem, h mostanság nagyon össze-vissza van a kapcsolatunk. Sokszor az az érzésem, h nem is szeret olyannyira, mint ahogy ő azt állítja. Néha megcáfolja ezeket a kijelentéseket a viselkedésével, beszólásaival és mostanra érzelmileg nagyon a padlón vagyok, nem tudok benne bízni. A hangulatom a béka feneke alatt van, sehogy sem tudom magam jobb kedvre deríteni. Hogy miért nem beszélek erről a páromnak? Beszéltem vele. Természetesen megnyugtatott, h nincs okom az aggodalomra, én vagyok számára a tökéletes stb. de mégis.. Pár napig oké minden, aztán jön valami beszólás amivel újra elszomorít... Magamban is már kerestem a hibát, mivel én sem vagyok tökéletes. Próbáltam, h nem vettem komolyan de nem segített. Erről már beszéltünk a héten, ismét a nyugtató "semmi gond nincs szívem, nagyon szeretlek, tényleg!" mondatok, de bennem mégis a nyomok megmaradtak... :( Van, h a súlyommal piszkálódik, ami tudja jól, h engem is zavar és igyekszem is tenni azért, h formálódjak (Mert igen, csak formálódnom kell). Pár napja reggel mikor felkeltünk, akkor megkérdezte, h megyünk-e edzeni, amire annyit mondtam, h ma lusta vagyok, erre jött a szöveg: így nem fognak lemenni a sonkák rólad. Nevetve mondta, de nekem rosszul esett...

Ma ha újra felhoznám neki a dolgot, akkor már az van, h megint mániázok a hülyeségeken, vagy h ő már még 1x nem akarja ugyan azt leírni. Hogyan tovább? Jobb lenne ha pár napig nem beszélnénk egymással? Valaki tudna valamit tanácsolni?

2016. ápr. 22. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10-es

Hogy neked is legyen viszonyítási alapod.

Eddig 7 olyan nőm volt, akinek én csináltam először és akarta utána is, kivétel nélkül.

Ezek szerint van, aki türelmetlen és béna, de van, aki meg nem az.

Tudom, hogy elsőnek lenni nagy felelősség, de aki nem bírja a terhet, az legyen max második.

A te béna srácodtól sem az anális szex, sem pedig az azt kedvelő férfiak nem lesznek önző szörnyek.

Természetesen a kérdező azt tesz, amit szeretne. Itt nincs kifejezetten jó vagy rossz döntés. Az élet majd igazolja, de ha tippelnem kéne, valóban olyat kéne keresnie, akinek a szexuális igényei az ő szintjéhez közelebb állnak.

2016. ápr. 23. 15:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok a hét nődhöz meg a professzionális szexuális kultúrádhoz, de attól még tény marad, hogy egy kapcsolat két emberről szól, és semmi jó nem sül ki abból, ha az egyik fél olyat erőltet, amit a másik nem akar. Nagyjából ez lett volna a példám lényege, de úgy látom, túl elvontra sikerült. :)
2016. ápr. 23. 18:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Semmi gond :)

Viszont legyünk mér oly korrektek és egészítsük ki a bölcsességedet, rendben?

"semmi jó nem sül ki abból, ha az egyik fél olyat erőltet, amit a másik nem akar és abból sem, ha nem is áll szándékunkban kielégíteni a másik számára fontos igényeit"

A lánynak kell éreznie, hogy melyik irányba érdemesebb elmozdulnia, de egy helyben maradni nem fog tudni.

2016. ápr. 23. 18:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Oké, alkossunk más példát.

Nem tudom, mennyire vagy szabados, így ha neked a lenti példám is simán belefér, akkor helyettesítsd be valami olyannal, ami nem. :)

Szóval, mondjuk én láttam egy cikket, hogy a férfiaknak is van G-pontjuk, mint nekünk, csak náluk a végbél felől kell ingerelni, és oltári orgazmust lehet nekik csinálni.

Igazából ez nekem tök izgató, úgyhogy felvetem az ötletet. A párom nemet mond, mert ő nem meleg, az bizony "csak kijárat". Ennek ellenére én veszek fenéktágítót, síkosítót, műbrokit, amit kell, és csak nem szabadulok az ötlettől, egyszerűen muszáj tudnom, mekkora örömet tudnék neki okozni vele. Mert ugye, tuti élvezné, nem véletlenül fedezték fel azt a pontot. :) Így annak ellenére, hogy nemet mondott, a következő szopásnál elkezdek hátulról is matatni.

Te mit tennél ilyen esetben? (Feltéve, hogy hasonlóan gondolkodsz, mint a példámban a párom - vagy behelyettesítve a számodra túl sok játékkal.) Legyintve hagynád, hogy jajj, hát drágám, ha neked ez jó, akkor mondjuk kéthetente mehet a fartúrás? Vagy kiakadnál, hogy olyat akar rád erőltetni, ami egyrészt nem természetes, másrészt neked nagyon nem fér bele?

Érted már, mire gondolok?

A korrekcióddal ennek ellenére egyetértek és jogos, de nem lehet ráhúzni mindenre. Vannak dolgok, amik egyszerűen nem arról szólnak, hogy mit akarok megtenni a másikért, vagy mit nem. Ha nekem túl sok az anál, ha neked túl sok a fartúrás, akkor nem fogom és nem fogod megtanulni szeretni csak azért, mert a párod azt mondja, hogy ez neki jó. Mert neked egyszerűen nem.

Amit te mondasz, hogy a másik kedvéért kell megtenni dolgokat, ez igaz lehet olyan esetben, hogyha neked nem származik belőle hátrányod. Pl. utálom a focimeccset, de kimegyek a párommal, mert neki fontos, hogy megoszthassa a kedvenc hobbiját.

2016. ápr. 23. 21:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Nos, ha ilyennel állsz elém és megígéred hogy finom leszel, ráadásul utána csinálsz bundás kenyeret füstölt tarjával és hagymával, akkor adnék neki egy esélyt, de csak szopással vegyítve.

:)

2016. ápr. 23. 21:09
 16/16 A kérdező kommentje:

Holnapután megyek hozzá, végleg megbeszélem vele ezt a dolgot. Azóta már nem 1x bocsánatot kért, ma is azt írta, h ha megyek hozzá, akkor abban a pár napban amíg együtt leszünk, csak velem fog foglalkozni,minden munkával kapcsolatos dolgot félretesz, mert h szerinte is mostanában sok volt a vita és a félreértés köztünk, ami nagy részben az ő hibája és szeretné jóvá tenni, h az a pár nap a mi napjaink lesznek. Majd meglátjuk, h alakul :)

A másik dolog amiért tudom, h nem menne simán a dolog, az az, h elég szembetűnő a párom mérete. Azért remélem nem akar senki se képet kérni, mert szerinte elfogult vagyok, de tényleg: nagy és vastag neki a pénisze! Nem 1 pasival voltam együtt, és senkinél sem volt probléma azzal, h ha teljesen benedvesedtem, akkor is fájdalmas volt a behelyezés... És akkor milyen lenne az anál? Ha már a normál szex is van h fáj, hiába vagyok teljesen nedves és beindulva rá?! Mindegy, tényleg az én döntésem lenne! :) Meglátjuk!

2016. ápr. 25. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!