Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon zavaró lesz? Csalódni fog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavaró lesz? Csalódni fog?

Figyelt kérdés
Barátom megkérdezte hogy megfoghatja e a mellemet, és mondtam neki hogy nem.De nem azért mert nem szeretném.Egyik jóval nagyobb mint a másik, és ha megfogják, nagyon lehet érezni.FÉlek hogy nem tetszik majd neki, vagy undinak találja, pedig nagyon szeretnémh a már túl jutnánk a csókon, csak félek hogy nem tetszem majd neki.Engem a ruha ápol és eltakar, csalódni fog, nem akarok neki csalódást okozni.Adjatok tanácsot!L15
2010. ápr. 6. 21:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
a 21 éves vagyok. azért írtam ezt mert minket így neveltek a szüleink h ami érdekel azt kérdezzük meg. én így is tettem és elég hamar fel lettem világosítva sokmindenről. pl. amikor 8. osztályban a mensiről tartottak felvilágosítást az osztálytársaimnak nagy része azt sem tudta h olyan egyáltalán van. én meg már azt is tudtam h ekkor távozik a petesejt stb stb... tehát szerintem ez csupán a szülő-gyerek kapcsolaton múlik...
2010. ápr. 6. 22:40
 12/20 P.Vik ***** válasza:
lényegében igazad van...valahogy én is szerettem volna ide kilyukadni, meg közbe jutott az eszembe hogy változtatták az oktatási rendszert és nagyon sok tizenéves még az iskolábol se hall ilyesmit...pedig az egy löket volt ahhoz, hogy megkérdezzék a szülöt, mert igy legalább szöget ütött a felyükben a kérdés....minden esetre egy cipőben járunk, engem is így neveltek...és a mai napig feltehetek anyumnak ostobának tűnő kérdéseket.
2010. ápr. 6. 22:48
 13/20 anonim ***** válasza:
nálam nem is volt gond ezzel mivel mai napig extrém kíváncsiságban szenvedek... :$ még nem töltöttem be a 10 évet mikor tudtam h mire való a tampon...
2010. ápr. 6. 22:50
 14/20 P.Vik ***** válasza:
erröl van itt szó látod...és remélem a mi kis párbeszédünk elég tanulságos volt a kérdezőnek és tudtunk segíteni...:D
2010. ápr. 6. 22:55
 15/20 anonim ***** válasza:
jujj pedig hogy nekem estél... :$ pedig nem bántó szándékkal írtam h nyugi :) de tényleg ez az alapja h kérdezni kell a szülőket
2010. ápr. 6. 23:00
 16/20 P.Vik ***** válasza:
óóó...én azt nem akartam:D:D...mármint neked esni...ne haragudj, hogy ugy tünt:D:Dnem volt szándékos:D
2010. ápr. 6. 23:03
 17/20 anonim ***** válasza:
nem gond :) csak ez a kiscsaj tanuljon belőle :)
2010. ápr. 6. 23:04
 18/20 P.Vik ***** válasza:
hát igen:D:Dha már megkérdezte....ja és fűzzük hozzá, hogy a pasik mellközpontuak...ha nem lóg és szottyadt - márpedig egy 15 évesnek kötve hiszem - akkor semmi gond:D:D:D
2010. ápr. 6. 23:07
 19/20 anonim ***** válasza:
a másik meg h ha emiatt elhagy akkor elég buta pasi lehet ha nem gondol bele h erről egyik nő sem tehet. na mind1 örülök h vannak rajtam kívül olyan nők akiket szintén kérdezésre ösztönöztek a szüleik :)
2010. ápr. 6. 23:09
 20/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi, sokat tanultam a párbeszédetekből, de felvilágosodtam, hogy nagyon rossz a kapcsolatom anyukámmal.Semmiről nem beszéltünk, még a betéthasználatot sem mondta el nekem, soha...Magamtól jöttem rá mindenre, pedig testvéremnek elmondta:S

Velem nagyon nem jön ki, folyton macerál-ezért vagyok 9-es létemre kollégista.-Köszönöm a válaszokat, már nem félek, annyira:)

2010. ápr. 7. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!