Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok velemenyet varom. negyvenes sportos, elegans, kulturalt ferfikent osszejottem par eve egy 25 eves lannyal. irnatok velemenyt a lenti story hoz?
Elso randin a kocsiban vartam. Amikor megjott, kiszalltam, atmentem a tuloldalra es kinyitottam neki a kocsi ajtajat, hogy beuljon. Szohoz se jutott a meglepetestol. Amikor masodszor is ez tortent, kert, hogy inkabb ne nyissak neki ajtot, mert zavarja, kinosnak erzi, mert o nem kiralylany, stb. stb.
Valoban ennyire nem vagytok mai lanyok az elozekenysegre,?
nem nyalas romantika de szerintem alapveto kulturaltsag a nonek elore nyitni az ajtot...nemcsak etteremben hanem kocsiba szallva is
tehat akkor kiveszoben van ez a notipus?
21/L
Megjegyzéséhez!!!
Nem az a baj, hogy 25 éves és az sem, hogy 40 éves a párja. A gyerekszoba, ha tudod miről írok az hiányzott a kislánynál... Apuka minta adás stb. Nekem HÁROM lányom van! A mintát én adom, ahogy élek ahogy viselkedem az anyukájával, velük. Alap amit a fiatalember nyújtott. Én az tanácsoltam a kisebbik lányomnak az első randinál, ha a pasi nem száll ki és nem nyitja ki az autó ajtaját vagy majd nem segíti a széket alá az étteremben, hagyja ott, mert azt már nem lehet megtanulni 25 év felett!!! Boldogan jött haza, minden úgy volt ahogy elmondtam neki. A mai napig együtt vannak és élvezi a figyelmességet a bókokat. Ez tanítani kellene nőknek-férfiaknak egyaránt. El kell olvasni A PROTOKOLL c, könyvet ( Ottlik Károly) Nekem valamikor volt egy modellügynökségem. Az országban az ELSŐ! Alaptanfolyamon az etikett, protokoll, viselkedéskultúra, színelemzés, smink, mozgáskoordinációt tanítottunk. Nagyon sok kislány és fiú tanult megy tőlünk hasznos dolgokat. Sajnos, ma már csak modell versenyek és ígéretek vannak modellszakmában való elhelyezkedésre. Nem arra kell fókuszálni, hanem az előbb leírtakra! Tanulni valamit amivel megfelelünk a társadalmi elvárásokra a viselkedésünkkel.
Szerintem ez az életkor-mizéria nem jó megközelítés egy jó párkapcsolatnak. Teljesen mindegy, mert már találkoztam már idióta, éretlen negyvenessel és teljesen komoly, jó fej 18 évessel is. Ha működik közöttünk minden, és ha közösek tudnak lenni a dolgaink, akkor nem számít a korkülönbség. A párkapcsolatban mi a fontos? Gondold csak végig, hogy mi az, ami egy kapcsolat alapjait képezi. Nyilván olyan dolgok jutnak most eszedbe, mint bizalom, őszinteség, vonzalom… Ezeket pedig nem a kor határozza meg. A tolerancia épp úgy fontos egy kapcsolatban, mint a fent elsoroltak. Ha két ember igazán szereti egymást, akkor nem a különbségen fog múlni, hogy egymás mellett maradnak-e. Egy kapcsolat elején szükség van egy minimális időre, míg a párok összecsiszolódnak. és annak működése nm attól függ, hogy hány év korkülönbség van a két fél között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!