Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, mit gondoltok a szereposztó díványról?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek róla, hogy egy állás, munka, megbízás, színházi szerep, vagy bármilyen egyéb érvényesülési lehetőség megszerzésének férfiak szexuális ellenszolgáltatást tesznek feltételéül?

Milyen gyakran találkoztatok személyesen ilyesmivel (pletykák és feltételezések nem érdekelnek, csak közvetlen személyes tapasztalatok)? Az ajánlattevő vonzósága, jópasi volta, anyagi helyzete, hatalmi pozíciója, a ti kiszolgáltatottságotok, saját párkapcsolatotok és annak komolysága, vagy egyéb tényező mennyire befolyáolja azt, hogy éltek-e ilyen lehetőséggel, vagy elutasítjátok?

Kort és nemet is írjatok légyszi! Ha van itt olyan, aki már belement ilyen ajánlatba, légyszi azt is írjátok meg, hogy hány évesen történt és hogy megérte-e, máskor is belemennétek és hogyan tudtátok feldolgozni a dolgot vagy megbántátok, hiba volt és soha többé?

(Nem ilyesmire készülök, se ajánlatot tenni, se elfogadni nem akarok, így lebeszélni se akarjon senki! Csak kíváncsi vagyok a jelenség elfogadottságára, hogy mennyire gyakori jelenség és főleg arra, hogy a nők, akik ilyen helyzetben vannak, hogyan élik azt meg.)

2016. ápr. 20. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mert neki volt hova mennie megmondta..nekem nem..neki volt mhelye nekem nem..mire fel kaptam volna meg a gyerekeket??tombolt mikor lett mhelyem fenyegegett is hogy kirugat stb.
2016. ápr. 20. 13:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyszer itt egy kérdésre hogy leszopnàd e a főnököd egy jobb àllàsajànlatért?irtam hogy soha ..és mit hozott az életem??igaza volt béla ismimnek soha ne mond hogy soha..ne itélj addig amig nem jàrtàl a màsik cipőjébe stb.
2016. ápr. 20. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:
"Mert neki volt hova mennie megmondta..nekem nem..neki volt mhelye nekem nem..mire fel kaptam volna meg a gyerekeket??tombolt mikor lett mhelyem fenyegegett is hogy kirugat stb." - Akkor meg főleg feljelenteném az ilyet, akár utólag is. Ez már tényleg a zaklatás kategória. Pont az a baj, ha valaki nem mer lépni, szerintem sokan nem mernek lépni, és ezért nem derülnek ki az ilyen disznóságok, pedig ez nagyon fontos lenne.
2016. ápr. 20. 14:07
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
54%-os, te egy nagyon buta, nagyon naiv nő vagy, aki a saját jogait sem ismeri. Mindenki kihasználja ez, mert egyből lejön; az ex, a főnök, stb.
2016. ápr. 20. 14:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Lányok, ezért kell tanulni, nem iskola mellé járni, meg pasizgatni összevissza, majd 19-20 évesen szülni! Nem azért, h be tudjátok bizonyítani a Pitagorasz-tételt, hanem azért, h ne dughassa akármilyen pasi a szátokba a far.kát. Mert a butaság, tanulatlanság messziről virít és a gátlástalanabbja ki is használja.
2016. ápr. 20. 14:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Pasi vagyok, és csak érdekességképpen mesélem el, hogy egyszer egy elbocsátott női alkalmazott azzal vádolt meg, hogy azért rúgtam ki, mert nemet mondott a szexuális ajánlatomra. Mivel a magánéletemben köztudottan bővérű fickó voltam, sok női kollégám hitelt is adott a pletykának. Pedig

1; sohasem voltam híve a munkahelyi liaisonoknak.

2; sokkal jobban szeretek "vadászni", mint kihasználni valamilyen helyzeti előnyt

3; az én becsvágyam nem tudna megbékélni azzal, hogy valaki csak pénzért, vagy bármilyen előnyért szexeljen velem.

2016. ápr. 21. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!