Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, mit gondoltok a szereposztó díványról?
Mi a véleményetek róla, hogy egy állás, munka, megbízás, színházi szerep, vagy bármilyen egyéb érvényesülési lehetőség megszerzésének férfiak szexuális ellenszolgáltatást tesznek feltételéül?
Milyen gyakran találkoztatok személyesen ilyesmivel (pletykák és feltételezések nem érdekelnek, csak közvetlen személyes tapasztalatok)? Az ajánlattevő vonzósága, jópasi volta, anyagi helyzete, hatalmi pozíciója, a ti kiszolgáltatottságotok, saját párkapcsolatotok és annak komolysága, vagy egyéb tényező mennyire befolyáolja azt, hogy éltek-e ilyen lehetőséggel, vagy elutasítjátok?
Kort és nemet is írjatok légyszi! Ha van itt olyan, aki már belement ilyen ajánlatba, légyszi azt is írjátok meg, hogy hány évesen történt és hogy megérte-e, máskor is belemennétek és hogyan tudtátok feldolgozni a dolgot vagy megbántátok, hiba volt és soha többé?
(Nem ilyesmire készülök, se ajánlatot tenni, se elfogadni nem akarok, így lebeszélni se akarjon senki! Csak kíváncsi vagyok a jelenség elfogadottságára, hogy mennyire gyakori jelenség és főleg arra, hogy a nők, akik ilyen helyzetben vannak, hogyan élik azt meg.)
Pasi vagyok, és csak érdekességképpen mesélem el, hogy egyszer egy elbocsátott női alkalmazott azzal vádolt meg, hogy azért rúgtam ki, mert nemet mondott a szexuális ajánlatomra. Mivel a magánéletemben köztudottan bővérű fickó voltam, sok női kollégám hitelt is adott a pletykának. Pedig
1; sohasem voltam híve a munkahelyi liaisonoknak.
2; sokkal jobban szeretek "vadászni", mint kihasználni valamilyen helyzeti előnyt
3; az én becsvágyam nem tudna megbékélni azzal, hogy valaki csak pénzért, vagy bármilyen előnyért szexeljen velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!