Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért nem akarja kirakni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért nem akarja kirakni kapcsolati státuszba, hogy kapcsolatban vagyunk?

Figyelt kérdés

A sráccal nagyon jól megvagyunk, a párjának tekint, a családjának is sokat mesél rólam (állítólag, és ők is kérdezik, hogy mi a helyzet velem.)

Viszont azt mondta, hogy nem szereti kitenni, mondjuk Facebookra, hogy együtt vagyunk, mert idegesíti, hogy oda írkálnak, hogy "gratulálok", meg "sokáig legyetek együtt"..

Szerintem viszont azért nem akarja kitenni, hogy tudjon másokkal is ismerkedni, mert mint tudjuk, a nők se úgy veszik a közeledést, ha tudják, hogy a srácnak barátnője van.

Felhozni nem akarom neki, mert hogy lehetne ezt értelmesen megkérdezni így az elején...

21 L

2016. ápr. 18. 19:36
1 2
 11/15 ~OnLány~ ***** válasza:

A 7. válaszolóval teljesen egyetértek,ki mit mond.

De úgy őszintén,nálunk sincs kirakva és ettől még nem ismerkedik másokkal és én sem.

Vannak közös képeink,amik alatt kicsit személyesebben irkálunk,onnan is látják,hogy együtt vagyunk és kb. már mindenki tudja,akik ott az ismerőseink.Mert ha kiteszek vele egy-egy közös képet,onnantól már rájönnek,hogy együtt vagyunk.

Szóval én ezen nem aggódok és nem hisztizek.Éppen le*arom ki mit gondol rólunk,meg annyira nem érdekel a facebook,de kicsit jól esik,hogy látják,hogy mi egymáshoz tartozunk.

2016. ápr. 18. 21:11
 12/15 Sunshinedoll ***** válasza:
Sok ember nem szeret ilyeneket kirakni, nincs ezzel semmi gond, nem is szabad ez alapján megítélni a kapcsolatunkat. Én se osztom meg a facebookkal a magánéletemet, mert nem szeretem, ha távoli ismerősök túl sokat tudnak rólam. Egy pasimat se raktam ki facebookra, a fontos emberek mindig tudták, kivel vagyok, a többiek meg kit érdekelnek? Szerintem te egy kicsit túlkombinálod a dolgokat, nem mindenki érzi jól magát, ha ott virít róla minden a facebookon meg nemtudomhol.
2016. ápr. 18. 21:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg ez semmit nem jelent.

Én barátomnak se profil képe, se kapcsolati státusza nincs kint sőt az ő profilján közös képünk sincs csak az enyémen. Ő neki erre az az indoka hogy hagyják őt békén olyanok akikkel nem szívesen akar beszélni agy akarja hogy turkáljanak a magán életébe és a sok idióta megtalálja őt a munkahelyéről. Akit akar bejelöl ezért van csak 120 ismerőse, ők tudják mi a helyzet ők tényleg olyan ismerősök akikkel még beszélni is szokott 15 ismerősével 2-3 naponta, 50 ismerősével 1-2 hetente, a többivel meg bizonyos időközönként.

2016. ápr. 19. 00:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Megértelek, de szerintem nincs ok az aggodalomra.

Volt egy exem, aki szintén nem akarta kirakni, hasonló okok miatt. Iszonyatosan zavart, úgy éreztem, hogy nem vállal fel, hogy rejtegetni akar és csajozni a hátam mögött. Valójában kivetítettem erre a témára azt, hogy nem bánt velem úgy mint a barátnőjével, nem igazán szeretett engem. Később be is bizonyosodott, hogy félre is járt..

A mostani párommal évek óta együtt vagyunk, nincs kint a kapcsolati státuszunk, de soha egy percre se zavart, hiszen a tenyerén hordoz, imádjuk egymást.

Szóval, arra akarok célozni, hogy ha a későbbiekben is zavar ez téged, akkor lehet hogy valamiféle visszajelzésre vársz csak, hogy tényleg szeret-e téged. 26/N

2016. ápr. 19. 19:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk lányként én sem tettem ki, gyűlöltem volna a lájkolást és kommenteket.
2016. ápr. 19. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!