Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerint a csupasz vagy a szőrős a jobb? INDOKOLD VÁLASZOD!
Egyértelműen a csupasz.
Mépedig azért, mert úgy sokkal jobban lehet érezni a másikat szex közben.
csupaaaasz!
milyen már az, hogy a pasi megy a csajhoz és a csaj várja a kotonnal meg egy sövénnyíróval?
persze kinek a pap kinek a papné..
16/L
18:53nak ("Hát úgy 17...")
miért kell mindig lehurrogni azt aki nem olyan véleménnyel van mint te??? mi jogon nevetsz ki másokat??
(N)(N)(N)
csupasz :D nemjó úgy szopni, hogy a számba megy a szőr. nem vicces :D hálistennek a mostani uram szőrtelen intim területen meg hónaljnál. :) meg optikailag növeli is a péniszt, ha nem szőrös. nekem csupaszon tetszik.
L/15
15 évesen szopni???:O A nyalókát kéne, anyukám...:D
Na de, viccet félretéve: 19 éves vagyok, és undorodom a csupasz faroktól! Olyan, mint egy kopasz csirke! (By: expasim) Szőrös vagy max. rövidre nyírt.
csupasz vagy max szépen ápoltan, nagyon rövidre nyírva
és bár valaki mondta az ellenkezőjét, sztem igenis hozzá tarrtozik az alapvető igényességhez, hogy egy srác is legyen szőrtelen, nem értem ezt miért csak lányoktól várják el ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!