Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az apósod arra kérne hogy a párod vallására térj át, megtennéd?
#6-os, besz**tam a rohogestol, amikor olvastam a kommentedet! Nagyon jo! :) Gondolom, a lepontozasokat a hithu zsido hivektol kaptad :P
Amugy a zsidokkal nekem is hasonlo a tapasztalatom. Bar engem konretan nem kert meg a pasi, h terjek at, hanem csak vitt magaval mindenhova es figyelte, h esetleg magamtol meghozom-e ezt a dontest...hat, nem.
Szoval nem, en sem ternek at masik vallasra. Ez az egyhazas cucc is tipikusan a hatalommanias emberek agyszulemenye, csak eppen vallasi formaba ontve....Na, mindegy, nem szitom tovabb a vitat :)
Apósod kérése előtt azért egy jó pár évig a saját vallásodban nevelkedtél, éltél. Most ezt ő miért nem akarja elfogadni? Miért lennél más ember más vallásban? :)
Milyen vallásra akar amúgy betárgyalni, valami business vallásba: hit gyülekezete, jehovisták, stb.? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!