Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok szeretitek ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szeretitek ha a pasi udvarol nektek, kezet csókol?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

én ettől olvadok

de tényleg

nagyon szeretem

2016. ápr. 17. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Szeretem, ha udvarol egy pasi, nekem nagyon tetszik, viszont a kézcsók az annyira nem jön be. :D

22L

2016. ápr. 17. 14:06
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es dícsérnjen,engedjen előre...
2016. ápr. 17. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Férfiként, soha nem csókoltam még kezet. Szeretek udvarolni és meghódítani a nőt, de a kézcsók már maradi szerintem. Idősebbeknél nem gond, de szerintem fiataloknál már nem divat.
2016. ápr. 17. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok: alapból nem várom el, hogy engedjen előre egy pasi és nem vágom be a durcát, ha előttem bemegy. Én ezt nem fújom fel, ennek ellenére az esetek nagy részében mindig előre engednek és megtartják az ajtót, mert szerintem ez beléjük lett úgymond nevelve. Ilyenkor mosolygok és megköszönöm.

Nem kell folyton dicsérgetnie se, mert egy idő után már zavarba tud az ilyennel hozni, de ha bókol, tesz 1-2 kedves megjegyzést, az jól tud esni. Mikor nem minden 2. szava a szex körül forog, az nagy plusz pont már a mai világban. Igazából szeretek flörtölni, kacérkodni, persze bizonyos kereteken belül.

2016. ápr. 17. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Flörtnél tetszik, ha dicsérnek, de csak ha látszik, hogy nem üres szavak. Kinek nem esik jól egy-egy kedves bók? De az ismerkedés inkább arról szóljon szerintem, hogy megismerjük egymást. Nálam többet ér az, aki magáról mesél, lehetőleg őszintén és nem felvágósan, mint az, aki kizárólag bókokkal próbál "ostromolni".

A kézcsók meg már nem szokás, nekem is furcsa, mesterkélt lenne.

2016. ápr. 17. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem,hisz ki nem :)) Néha megpuszilja a kezem,de nem úgy mint a középkorban :D Pl sétálás közbe ahogy fogjuk egymás kezét néha megpuszilja vagy otthon mikor összebújva tv-zünk.
2016. ápr. 17. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!