Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet esélyem ennél a pasinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem ennél a pasinál még?

Figyelt kérdés
van egy fiú aki nagyon tetszik nagyon helyes meg minden és hát belezúgtam nagyon viszont aztmondta (visszahallottam) hogy én egy állástalan trampli vagyok viszont egy alkalomra meg....na na mármost annyira nem is ismer engem szóval azért ha ezt mondta azt jelenti hogy szexuálisan azért ő is vonzónak talál engem tehát ha megismerne akkor még belém is szerethetne ugye?
2016. ápr. 17. 13:18
1 2
 11/11 Blade Bone ***** válasza:
Ha megismerne akkor talán lehetne, de másba ne menj bele. :) Viszont kérdéses, hogy ilyen kijelentés után, egyáltalán szeretne e megismerni.. mert most érted, egyértelmű, hogy neked kell próbálkozni, de viszont ő meg a kijelentése alapján úgy fog hozzádállni, szóval nagyon fura ez így. De egy próbát megér, mert lehet csak menőségből mondott ilyet rólad, vagy nem tudom.
2016. ápr. 17. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!