Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőcsábászok miért nem tudják mennyi az elég?
Miért kell folyamatosan hódítaniuk? Mitől lesz ilyen egy ember?
- korábbi lelki sérülések?
- genetika?
Ez egy jó kérdés.
Az én vérmérsékletem és túlfűtöttségem alapján született nőcsábász.. lennék, vagyis lettem volna.
Akik azt tapasztalják, hogy a nők maguk kezdeményeznek nekik, azok elkezdenek nagyon bátrak lenni a területen(hisz nincs kockázat, ha nincs veszteség, márpedig hiába küldene el bármelyik nő, ha tudhatom, hogy máris lesz utána önként jelentkező).
Idővel pedig a vadászat, szokás szerint, adrenalinfüggést okoz, amit megszokhat az agy és csak jóval nagyobb adag adrenalinnal tudja lecsillapítani a vágyát.
Ugyanez hajszolja a hegymászókat egész a halált jelentő legveszélyesebb csúcsokig.
Pont attól nőcsábász, hogy bele van épülve a személyiségébe az, hogy neki senki se az utolsó.
Szerintem ez egyáltalán nem olyan jó tulajdonság, mint aminek érzik azok, akik ebben vannak.
Mert nem mernek megállapodni. Nem feltétlen a másik miatt, gyakran azért mert nem érzik magukat elég jónak valaki mellé hosszú távra.
Annyi ribizlivel is voltak már, hogy nem mernek megbízni a nőkben, ami lássuk be érthető indok.
Első sorban azonban lelki sérültek, a felelősség kerülése a jele.
3-as! Miből gondolod, hogy nem egy ilyen férfival volt dolga és azért keresi a válaszokat? A nőcsábászok ízlése is különböző, hajthatnak különböző típusú, kinézetű, kisugárzású nőkre.
Szavaidból ítélve, te a mell alapján osztályozol egy nőt, így nálad is komoly önbizalommal kapcsolatos gondok lehetnek, akár férfi vagy akár nő.
4-es voltam.
Úgy tudom, hogy a nőcsábászok között több a meleg (vagy bi, többen vannak akik jó pár év után jönnek rá, hogy ja ők melegek, szóval azért gyanús). Nem tud hosszútávú tartós kapcsolatot kialakítani, mert nem vonzza a párja, ezért a vonzalom nélkül nem működnek a kapcsolatai (csak amíg tart a megszerzés izgalma?).
A párjuk ugyanis érzi, hogy nem felel meg neki és egyre inkább elhidegülnek egymástól a sok ki nem mondott feszültség következtében.
8-as
Remélem ezt komolyan gondoltad, mert viccnek kissé durva lenne.
Szóval aki nőcsábász az homokos?
Úgy, alles zu?
9-es!
Szerintem lehet abban valami, amit a 8-as írt. Én is olvastam már ilyet, hogy a homoszexuálisoknál gyakori a promiszkuitás. Meg olyan homoszexuális férfipárt is ismertem, ahol mindkettőnek volt saját családja, meg időnként csajozgattak, de nem maradtak meg senkinél az ellenkező nemből, így igazából mindig visszatértek egymáshoz.
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!