Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha valakiben lassan már a félelem érzése van jelen más emberekkel kapcsolatban?
Ez a probléma olyan jellegű, hogy kezdek attól tartani, hogy nagyon kevés normális, értékes és jó ember létezik a világban. A legtöbb esetben akit megismersz mindig kiderülnek róla olyan dolgok ami alapján teljesen kiábrándító lesz, és nem múltbéli dolgokra gondolok főként hanem jelenlegi viselkedésre, vagy bizonyos megjegyzésekre.
Azért választottam ezt a kategóriát mert többnyire azzal is problémám van, hogyha ismerkedek valakivel akár kapcsolati akár baráti szinten akkor tartok nagyon attól az egyszerű dologtól, hogy meg kell nyílni a másik előtt és őszintének kell vele lenni, elmondani az érzéseinket idővel. Az egészben az a legrosszabb, hogy fogalmam sincs milyen reakciókat válthat ki majd ez a másikból de leginkább attól tartok, hogy majd szándékosan bántani fog és kigúnyol. Amivel fájdalmat fog okozni ha már valamennyire megkedveltem. Alapvetően egyszerűen tényleg kezdem elveszíteni annak a reményét, hogy vannak még normális, kedves, szerethető, és emberileg jónak mondható emberek a világunkban.
Bennem is van hiba nyilván, de olyan rossz amikor megkedvelsz valakit és kiderül róla, hogy ő valójában milyen, és mennyire undortó embernek mondható.
Ti, hogy vagytok ezzel ?
Nem aggódtok ilyenek miatt ?
Az ilyen fajta félelmekkel mit lehet kezdeni ?
Szarjam le csak simán, hogy megint csalódtam vagy egy esetleges csalódás érhet és ne is foglalkozzam vele ?
"Ez a probléma olyan jellegű, hogy kezdek attól tartani, hogy nagyon kevés normális, értékes és jó ember létezik a világban."
Ez csakis a saját beteg agyad szüleménye! Az emberek nagyrészt jó emberek, de te reménytelenül selejtes vagy!
Tökéletes embert nem fogsz találni. Mindenkinek leszen olyan mondatai,olyan véleménye ami neked speciel nem fog tetszeni. Attól,hogy pár dologban nem tökéletes a harmónia még lehet barátkozni, ismerkedni. Szerintem kicsit toleránsabbnak kellene lenned. Példa: Ha egy új ismerõsõl kiderül,hogy vallásos, Te pegid ateista vagy, ne szóld le azért mert hisz valami megfoghatatlanban akkor Se ha szerinted totális baromság.
Engem inkább az emberek anyagiassága rémít meg a többit tolerálom, max nem leszünk öribarik de bármikor eltudok beszélgetni olyannal is akit nem kedvelek. Ezt lehet kétszínûségnek is mondani De én inkább érettnek nevezném az ilyen embereket. Mert nem rombolja a kapcsolataikat a gyerekes viselkedés. "Nem szereted az autókat? Akkor nem is vagy a barátom" amit leírtál az pont ezen a szinten van.
Gratulálok, megragadtad a dolog lényegét. No comment, értelmes ember lehetsz.
Tény, hogy ateista nézetek állnak hozzám legközelebb de nem ilyen jellegű dologra gondolok, bár érdekes amit felvetettél. Én többnyire nem kimondott dolgokra gondoltam ami ilyen, hogy valaki vallásos vagy nem az, hanem tényleges undorító aljas viselkedésre mikor a szemedbe hazudik a másik, átver, játszik az érzéseiddel, kihasznál stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!