Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szemez velem egy lány, tetszem neki?
Nem feltétlenül, de általában véve én akkor nézek hosszabban egy pasit, ha tetszik. Ha a szemébe nézek hosszabban, akkor meg arra vagyok kíváncsi, hogy ez kb. mennyire lehet kölcsönös.
De vannak kivételek is. Azért is néztem már valakinek hosszabban a szemét, mert iszonyat érdekes színe/alakja/kisugárzása volt, de egyáltalán nem tetszett az illető, csak érdekesnek tartottam, ezért megvizsgáltam alaposabban is.
Vagy ha valaki nagyon bámul, akkor muszáj ránézni az illetőre, hogy mégis mi a fenének néz ennyire és vegye már észre, esetleg hagyja már abba, mert zavaró...
Vagy ha az illető szándékait szeretném megismerni, esetleg, hogy milyen ember, mennyire veszélyes, azt is a szeméből/arcából mérem fel általában.
Nem feltétlenül. Egyszer egy — amúgy jól sikerült — randiról mentem haza, és leült velem szemben egy nálam kb. 2-3 évvel idősebb lány a villamoson. Végig engem nézett! Máig nem tudom, hogy a fekete ing, farmer és cipő váltotta-e ezt ki (a randis lány szerette az ilyen öltözéket :D), esetleg volt valami az arcomon, vagy tetszettem neki.
Mindenesetre egyedül erre ne alapozz, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!