Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon duci, kövér lányok (kép) ti veletek hogy érdemes ismerkedni?
Ilyesmi testalkatú lányokra gondolok...
A kérdésem kicsit hiányos, így pontosítok!
Rendes normális 20 éves fiú vagyok. A lányok is ragadnak rám, de én a telt lányokért vagyok oda nagyon. :D A kérdés az, hogy a duci lányok akikkel találkoztam nem nagyon szeretnek ismerkedni. Mintha nem is akarnának senkivel semmit. Én jól kijövök velük. De nagyon lehet látni rajtuk, hogy sokkal zárkózottabbak és úgy nézem félnek egy kapcsolattól. Tényleg ez az igazság lányok?
Esetleg valami tipp hogyan kezeljem a dolgokat, ha tényleg szeretnék velük komoly kapcsolatot.
Előre is köszönöm a segítséget!!!
Engem pl. kifejezetten frusztrálni tud az is, ha csak azért akarsz velem ismerkedni, mert úgy nézek ki, ahogy.
Oké, ez így hülyén hangzik. :) Szóval tudod, szokták mondani a szőke plázacicákra, hogy mindenki csak a külsejükért akar velük lenni (holott közöttük is fordulhat elő olyan nő, aki nem felszínes stb., mint amit az átlagtól várnak a pasik).
Amit te csinálsz, hogy csak a kilók száma alapján ismerkedsz, lényegében ugyanaz, csak te más szempontot választottál, nem a szőkeséget meg a nagy mellet.
Érted, mire gondolok? :) Tehát tök jó, hogy imádod a telt nőket, de ne _csak_ ez legyen a szempont a választásnál. Mert teszem azt, ha véletlenül lefogyok pár kilót, már rögtön dobsz is? :)
Én egyébként általában ismerősi körben szeretek ismerkedni, nem csak a kevésbé előnyös külső miatt, hanem mert szeretem mindenestül megismerni a kiszemeltemet, illetve nem árt az sem, ha az illető az én hülye szokásaimmal is tisztában van, mert van néhány. :) Persze, az már csak a plusz, hogy egy ismerősi viszonynál nem aggaszt az, hogy na vajon ő is tehénnek néz-e, mint a férfiak többsége... :) És könnyebben oldódom fel, ha később nyomulni kezd.
Egyébként az ilyen kérdésekre általában azt szoktam válaszolni, hogy egy kövér nővel is pont ugyanúgy kell ismerkedni, mint egy vékonnyal. :) Testalkattól függetlenül vannak harsány és visszahúzódó nők, teltebbek között is láttam olyat, aki büszke a kinézetére - a linkelt képeken szereplő hölgyeknél se hiszem, hogy túl sok aggodalmat jelentene a vaskos comb. Tehát, ha pontosan úgy kezeled őket, mint bármelyik nőt, aki bejön, és nem érzékelteted, hogy ő most más a kilói miatt, akkor nagy gond nem lehet. :)
Sok sikert!
Köszi a válaszokat!
Utolsó:
Az 5-15 kiló plusz az csak telt alkat. A másik, hogy nem ugyanaz ha 150 vagy 170 cm-en van az a felesleg mennyiség.
Amúgy meg nem csak a külső miatt ismerkedem ducikkal. Tény hogy nagyon nagyon bejönnek, most egy kissé telt lánnyal próbálkozom, és a személyisége, kedvessége miatt.
Még egyszer köszi a válaszokat!
Hááát... Nekem nem egy éjszakára kell egy nő. :D De azért lehet megfogadom egy két tanácsodat. :D
Köszi a választ!
Előttem már néhány lány elég jól megírta ezt, de én is csak azért írok, hogy hangsúlyozzam azt, hogy talán jobb, ha nem sietsz, és előbb barátkozol, bizalmi kapcsolatot alakítasz ki a kiszemelteddel. Mert bizony elég sok bizalmi problémával küzd egy olyan lány, akit folyton bántottak a kinézete miatt. Ha ez sikerül, onnantól kezdve: HA kölcsönös a szimpátia, akkor nem lehet akadálya a "dolgok" kialakulásának. :)
p.s.:én is cáfolom, h a vékony pasik jönnének be, tévhit :)
Kedves Kérdező!
Sikerült elnyerni a lány szívét? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!