Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te szoktál azért bunkó lenni egy nővel, mert az valójában tetszik?
Ja, leseett...
Úgy értettem a kérdést, hogy szoktál azért bunkó lenni egy nővel, mert az a nő tetszik neked, csak valami miatt úgy jön ki ez rajtad, hogy mégis bunkó vagy vele.
Ezt az oviban meg általános alsóban nyomják, amíg nem tudják kezelni a szitut, csak az igényt értik, hogy a kiszemelt lányzó figyeljen rájuk, foglalkozzon velük: hajhuzigálás és hasonlók. Mondjuk, én a lányomnak meg fogom tanítani, hogy ha őt b@..sztatják a fiúk, akkor lehet visszab@..sztatni nyugodtan, akármennyire nyomja az óvónéni, hogy "dehát csak tetszel a Petikének, hát örülj neki" = viseld mosolyogva a b@..szogatást a fiúktól, mer' az jó neked... már el is van ültetve a kis fejében, hogy felnőttként hogyan viszonyuljon a hímsoviniszta paraszt majmokhoz, és hogyan legyen közömbös a normálisak iránt, aki talán a tenyerén hordozná... bocsi, nagyon elkalandoztam.
Szóval a lényeg, hogy szerintem jó esetben ezt hamar kinövik a fiúk, és amíg tart, addig azért tart, amit az első mondatomban írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!