Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tapasztalt embereket kérdeznék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalt embereket kérdeznék, hogyan lehet kocsival csajozni?

Figyelt kérdés

Nem járok diszkóba és egyéb klasszikus szórakozó helyre, mivel nem iszok. Viszont van egy jó állapotú cigánporshém és szeretnék belevágni. Csak alkalmi érdekel, teljesen komoly nem.

23/f

2016. ápr. 11. 19:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Ha átgázolsz rajtuk akkor szó szerint tapadnak a kocsidra.
2016. ápr. 11. 19:41
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
És jogosítványod is van. (Mert a kérdés szellemi szinvonalából nem úgy nézel ki, mint aki megérdemelné.)
2016. ápr. 11. 19:53
 3/17 A kérdező kommentje:
Van és nem úgy vettem. Miért? A mai nők pénzre mennek, ha van jó kocsid, azt hiszik pénzes vagy és leállnak veled egy menetre esetleg. Kocsi nélkül esélyem sem lenne a mai felszines világban! Előző generációk kíméljenek a válaszukkal!
2016. ápr. 11. 19:56
 4/17 anonim ***** válasza:
71%

Hát, ha azt hiszed minden nőt pénzért megkapsz és elég villantanod valami "menő" kocsit, akkor hatalmas tévedésekben vagy, r*ibancokat lehet kapsz, komoly nőt viszont nem. Én a kocsikat pl kifejezetten utálom, magas ívből letojom, hogy BMW vagy Peugeot vagy Renault vagy Opel vagy tudja tököm.. Soha nem tudott lázba hozni egy kocsi, attól meg egyenes hányingerem van, amikor 1-2 intelligens egyed próbálja játszani az agyát, hogy neki milyen f*asza kocsija van és elvárja, hogy a bugyi is leolvadjon a csajokról.. Ez szimplán csak szánalmas.

22L

2016. ápr. 11. 20:02
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
Első :D Hát igen... mondod ezt tapasztalt emberként mi ? :D
2016. ápr. 11. 20:04
 6/17 A kérdező kommentje:

Hát én máshogy tapasztaltam. Aki nem tesz le valamit az asztalra(Ájfón, aranyóra vagy kocsikulcs) azt nem csak kiröhögik, hanem meg is szégyenítik a mai lányok. Én sem vagyok Swagyolo seprűhaj, de hát nem maradhatok tapasztalatlan..

És kérlek ne jöjjön senki, hogy "nem minden lány ilyen" dumával, mert ez tipikus hazugság. :)

A kérdésre szeretnék választ kapni, hogy hogyan csinálják az igazi nőfalók!

2016. ápr. 11. 20:07
 7/17 anonim ***** válasza:
79%
Mi az a cigányporshe?
2016. ápr. 11. 20:07
 8/17 anonim ***** válasza:
73%
Figyelj, ha te már előre eldöntötted, hogy kamu az, hogy nem fog minden nő benedvesedni egy szaros kocsitól, akkor nincs több kérdésem, sem tanácsom, ha te így jobban alszol, akkor szíved joga, majd rájössz, hogy ez nem így van.. :)
2016. ápr. 11. 20:15
 9/17 A kérdező kommentje:

Calibra. De segítsen valaki pls! :)

Egyébként a csajnak tennék szívességet, hogy nem kell engem sokáig elviselnie egy hosszú kapcsolatban. Nem vagyok ronda, csak alkalmatlan vagyok komoly kapcsra.

2016. ápr. 11. 20:15
 10/17 anonim ***** válasza:
84%

"Egyébként a csajnak tennék szívességet, hogy nem kell engem sokáig elviselnie egy hosszú kapcsolatban. Nem vagyok ronda, csak alkalmatlan vagyok komoly kapcsra."

Legalább őszinte vagy, ez is több, mint a semmi.. :)

2016. ápr. 11. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!