Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudok más felé is nyitni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok más felé is nyitni?

Figyelt kérdés
Egy éve ranizgattam egy férfival. Hetekről volt szó, de még senki nem varázsolt el úgy. Váratlanul, egy balesetben meghalt. Nem tudtam elbúcsúzni sem tőle. Azóta senkit nem tudok szeretni, nagyon nem is randizom mert mindenkiben csak őt keresem. Hogy jussak rajta túl? Nem is voltunk egy pár még igazán, mégis belebetegedtem. 29 N
2016. ápr. 10. 23:37
 1/3 RRR ***** válasza:

járj társaságokba

edzésekre

ne azzal a céllal ,hogy találsz valakit,de ez segíteni fog

2016. ápr. 10. 23:40
 2/3 Blade Bone ***** válasza:
Az a baj, hogy amíg konkrétan felejtés céljából ismerkednél, nyitnál mások felé, addig ez nem fog menni, mert mindeközben még ha felejteni is szeretnél, rá gondolsz.. Adj még időt magadnak, nem könnyű az ilyesmit feldolgozni én is tudom, tapasztaltam már.
2016. ápr. 11. 00:28
 3/3 90-ben született F.. ***** válasza:

Két lány ismerősöm van, aki párkapcsolatban élt egy sráccal, akik hirtelen balesetben elhunytak.

Az egyik 16 éves volt és nagyon szerelmesek voltak még. 3 év múlva randizott először, addig senkire nem tudott ránézni.

A másik már szakítani akart a sráccal (18 éves volt), vagyis közel állt hozzá. A baleset viszont nagyon szíven ütötte őt is. Neki ha jól emlékszem 1 év kellett a randizáshoz.

A te eseted más és erre én nem is tudok semmit tanácsolni, de az idő mindenképpen gyógyír lesz majd. Az még fontos mindkét lányhoz, a következő randijukból hosszú kapcsolat lett, mert mindketten olyan srácot találtak, akivel remekül összeillettek.

Szerintem ha megfelelő férfival fogsz találkozni, akkor menni fognak a dolgok maguktól.

2016. ápr. 11. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!