Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna ha kiderülne, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna ha kiderülne, hogy a barátnőd a kapcsolatotok előtt már szexelt egyszerre két pasival?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 11:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam már két nővel, de eszem ágában sincs visszamenni hozzájuk, a páromat szeretem
2016. máj. 2. 11:45
 12/15 anonim ***** válasza:

nincs barátnőm

de ha ez lenne a felállás, nem tehetnék sokat mivel az ő élete, azt tehetett a múltban amit akart, én annyit tehetek hogy emiatt dobom... ha dobom

2016. máj. 2. 12:47
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

Gyerekek, elég fura hozzáállás ez a részetekről.

Az, hogy egy csajban egyszerre két farok volt, nem jelenti azt, hogy neki már csak ez a jó.

Kipróbálta, mert izgató, de a nők a szexet jellemzően nem pusztán testi alapon élik meg. Nekik sokkal fontosabb a két ember belsőséges, bizalmi viszonya, ami a szex mögött áll.

Éppen ugyanilyen alapon nem lehetsz féltékeny egy vibrire sem, mert soha, de soha nem tud téged helyettesíteni.

Inkább használd vele közösen, irányítsd, vesd be rajta :)

Rosszul értelmezitek a nőket, ennyi a gond.

2016. máj. 2. 12:55
 14/15 omba ***** válasza:
84%

Szexuális értelemben nekem is volt már sokkal jobb, mint a párommal... de hát nehogy már ez határozza meg a kapcsolatot!

A legtöbb nőt izgatja a két pasis felállás, csak kevesen vállalják be, és még kevesebben vallják be... de így van ez fordítva is, nem?

2016. máj. 2. 13:00
 15/15 anonim ***** válasza:
81%

Ha fordítva lett volna és Neked lett volna lehetőséged 2 nővel lenni, megtörtént volna, akkor utólag jogos lenne emiatt szakítani Veled? Szerintem nem. A helyzet ugyanez. Adódott egy helyzet, élt vele, lehet, hogy jó is volt, de egyáltalán nem biztos, h vágyik még ilyesmire. Ki szerette volna próbálni. Én voltam 2 nő-1pasi felállásban, jóóóóó volt, életem egyik legjobb élménye, de mégsem vágyok rá minden hónapban, sőt, eddig csak 2x volt. Ez ráadásul csak testi dolog. Én vágytam a dologra, ki szerettem volna próbálni, az első nagy csalódás volt, a második nagyon jó. Nálam ebben nincs kivetnivaló, nem tartozik rám, az tartozik rám, hogy a párom jelenleg mit csinál. Neki is az akkori párjával kellett elszámolnia ezekről.

Engem nem zavarna a dolog, de ha Téged zavar, akkor ne legyél vele, legyen olyannal, akit nem zavar a múltja, aki el tudja fogadni. Neked is jobb lenne.

Hogy derült egyébként ki? Megbízott benned és elmondta?

2016. máj. 2. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!