Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszek neki? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszek neki? (lent)

Figyelt kérdés

F/14 vagyok :D

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem és lehet én is neki.

Sokat beszélünk szinte minden szünetben + msn-en, sokszor megérintjük egymás kezét és hülyülünk :).

DE közben volt egy pasija de vele hamar szakított és ezért nem tudom hova tenni hogy hogy bejövök e neki.

Előre is köszi!

2010. ápr. 5. 22:30
 1/7 anonim válasza:

van egy nagyon egyszerű dolog:

kérdezd meg ;)

ha ezt nem mered, hívd el valahova, mondjuk sétálni, hogy találkozzatok személyesen is ne csak msnen meg a suliban ;)

2010. ápr. 5. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól még lehet, hogy bejössz neki, hogy pasija volt. És ha ennyire egyértelmű, akkor 99,9%.
2010. ápr. 5. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:

ezt most én döntsem el?

nem is ismerlek se téged se őt...hülye kérdés

talán probálj meg vele ilyen témában beszélgetni azt hátha....kitudja..magátol nem fog menni meg ha most az mondom h igen akk holnap rámászol vagy mi ezt vhogy nem értem

2010. ápr. 5. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:
hallod szerintem olvasd vissza a kérdésed mert énnemértem az tuti miközevan annak h szakított a barátjával és h tetszel e neki?
2010. ápr. 5. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
xtem smarold le...=))..ha vixx csokol akk bejox nki:))..ha nm hath keress maast=))...
2010. ápr. 5. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:

23:09-es láttam már pár válaszodat és könyörgöm tanulj meg irni.

Kérdező szerintem hivd el valahova beszélgetni és kérdezd meg hogy gondolt e már arra hogy több legyen köztetek a barátságnál.

17/L

2010. ápr. 6. 00:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Figyelj te vagy a fiú nem ? Hát de csapj a lecsóba xd na jó most komolyan lehet azért szakított a barátjával mert te jössz be neki és nem a lánynak kell oda menni hanem a fiúnak nagyon sok sikert kívánok :) :) !!!!!!!!
2010. ápr. 24. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!