Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Pasik! Mi a véleményetek a motoros lányokról, nőkről?
Légyszíves kort is írjatok!
egy motoros lány
Én tavaly vizsgáztam le nagy motorból, így még elég tapasztalatlannak számítok.
Ha az adott lány a motorozás mellett még ért is hozzájuk biztosan felkeltené a figyelmemet. Főleg, ha mind emellett még jól is néz ki.
Engem inkább az zavar hogy te ezzel azonosítod magadat. Ennyi erővel én késés és leveseszacskós férfi vagyok csak azért mert van mindkettő de persze leírhatnék másik 600000000 dolgot is :D
A motor annyiból zavarna hogy ha eltaknyolsz akkor nagyon ronda leszel miután összeférceltek... egy nőnek meg nagyon nem áll jól az ilyesmi.
Csokinak tuti bejönnél, tudod a babettás manus. :D
se pozitív, se negatív megkülönböztetést nem tennék ez miatt, nem ez érdekel, féltenélek, ha a bnőm lennél, mert veszélyes lássuk be.
egyébként miért érdekel ez a dolog, ért már poz vagy neg diszkrimináció ez miatt?
Kettős érzést vált ki belőlem egy motoros nő.
Egyik oldalról tettszik, mert mondjuk ismerkedésben lenne egy közös pont.
Másik oldalról viszont félek emiatt nem tartanám nőiesnek.
( de ha a mindennapi életben emellett tud nőies lenni, nem jelentene problémát, és kifejezetten örülnék hogy motorozik )
33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!