Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Pasik! Mi a véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Pasik! Mi a véleményetek a motoros lányokról, nőkről?

Figyelt kérdés

Légyszíves kort is írjatok!

egy motoros lány

2016. ápr. 9. 13:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én tavaly vizsgáztam le nagy motorból, így még elég tapasztalatlannak számítok.

Ha az adott lány a motorozás mellett még ért is hozzájuk biztosan felkeltené a figyelmemet. Főleg, ha mind emellett még jól is néz ki.

2016. ápr. 9. 14:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Azt gondolom róluk, hogy leginkább motoros srácok, lányok társaságában érzik jól magukat. Én inkább négykerekű párti vagyok, szóval a motorozás nemigen lenne közös hobbink.
2016. ápr. 9. 14:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönnek. Szerintem nagyon szexi egy nő a motoron. Motorostalálkozók hangulatát meg imádom, szóval nálam nyerők a hölgyek. Bár nekem csak egy robogóm van, de végül is az is motor :D
2016. ápr. 9. 14:41
 14/18 anonim ***** válasza:
64%

Engem inkább az zavar hogy te ezzel azonosítod magadat. Ennyi erővel én késés és leveseszacskós férfi vagyok csak azért mert van mindkettő de persze leírhatnék másik 600000000 dolgot is :D

A motor annyiból zavarna hogy ha eltaknyolsz akkor nagyon ronda leszel miután összeférceltek... egy nőnek meg nagyon nem áll jól az ilyesmi.

2016. ápr. 9. 15:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Csokinak tuti bejönnél, tudod a babettás manus. :D

se pozitív, se negatív megkülönböztetést nem tennék ez miatt, nem ez érdekel, féltenélek, ha a bnőm lennél, mert veszélyes lássuk be.

egyébként miért érdekel ez a dolog, ért már poz vagy neg diszkrimináció ez miatt?

2016. ápr. 9. 15:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Kettős érzést vált ki belőlem egy motoros nő.

Egyik oldalról tettszik, mert mondjuk ismerkedésben lenne egy közös pont.

Másik oldalról viszont félek emiatt nem tartanám nőiesnek.

( de ha a mindennapi életben emellett tud nőies lenni, nem jelentene problémát, és kifejezetten örülnék hogy motorozik )

33f

2016. ápr. 9. 20:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Hány cm3-el vizsgáztál? Van jogsid?
2016. ápr. 21. 21:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Eddigi tapasztalataim alapján nekem nem jönnek be annyira, mert általában tetoválva volt a szemöldökük, vörösre volt festve a hajuk és közönségesen öltöztek. Tudom, nem mindegyik ilyen, ez csak egy összbenyomás nálam, lényeg, hogy ritka a természetes, nőies nő köztük.
2016. máj. 5. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!