Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem keres, ha tutira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres, ha tutira tetszünk egymásnak?

Figyelt kérdés

Van egy srác, elég régóta ismerem, tudom, hogy tetszem neki, és ő is tetszik nekem. Pár hete vettem a fáradtságot, és felkerestem facebookon, egész jókat beszélgettünk. Szinte minden nap irkáltunk egymásnak. Egy idő után már csak megnézte az üzenetemet, de nem válaszolt rá. Rákérdeztem, hogy miért. A válasz az volt, hogy gyakorolnia kell, mert versenyre készül. (zenetanárnak tanul az egyetemen) Én ezt tudomásul vettem, mondta, hogy majd visszaír, csak a telefon nagyon elvonja a figyelmét.

Nos, szerdán írt, kb 2 mondatot beszéltünk, aztán ismét megnézte az üzenetemet, de azóta sem írt vissza?

Mi baja lehet? Nem akarok már újból rákérdezni, mert tapadósnak tűnnék.

2016. ápr. 8. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanígy jártam csak ő kezdte az ismerkedést. Szerintem nem akar semmit.
2016. ápr. 8. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Hat bmeg, akkor keresd te...
2016. ápr. 8. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Valószínűleg mégsem indítottál be benne semmit abból a néhány levélkéből, amit váltottatok egymással.
2016. ápr. 8. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Pull-push stratégia?
2016. ápr. 8. 22:02
 5/6 A kérdező kommentje:

#2: Eddig szinte végig én kerestem őt.

#3: Valószínűleg igazad van, de már régóta ismerjük egymást, nem csak most kezdtünk el dumálgatni mikor megkerestem. De ha nem, akkor nem, el tudom fogadni.

2016. ápr. 8. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Aki akar téged, az keresni is fog, amelyik szekér..., stb ilyen és ehhez hasonló idegesítő, de sajnos sok igazság tartalommaé bíró közhelyekre, közmondásokra gondolj.

Nem keres=tetszel neki, de nem eléggé.

Sokáig mentem egy ilyen fiú után, mindig én kerestem őt, aztán meg pofára estem, mert rákérdeztem, hogy mit akar, és közölte, hogy semmit. Hát, nagyon szar érzés volt. Persze örültem az őszinteségnek.

Röviden: elvesztegetett idő, megtépázott önbizalom. Ne tedd ki magad ennek!

2016. ápr. 9. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!