Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen lehet valaki impotens?
Figyelt kérdés
Lehet az vagyok mert mindig csődöt mond.....:S Hol lehet kapni viagrát és mennyibe kerül?2010. ápr. 5. 21:47
11/19 anonim válasza:
ma 22:24
ugyan ez magamnak megy akkár fél ora egy oráig is , de a barátnömmel nem !
12/19 anonim válasza:
Még a barátnőd is stresszel. Ameddig játssza ezt a ki van akadva dolgot ne várj csodát. Kicsit lehetne megértőbb. Nincs szükséged orvosra, mert magadnak működik, ha nem működne akkor lenne rá szükséged. Jó a kapcsolatod a barátnőddel?
Figyelj próbáld ki a boros ötletemet, ha nem jön be kitalálok mást, de tényleg próbáld ki, menni fog! És mondd meg a barátnődnek, hogy ne b*szogasson, mert csak ront a helyzeten. B*sztatni támogatás helyett, az ilyet nem tudom megérteni :S
13/19 A kérdező kommentje:
próbálom vele megbeszélni de azt mondja menjek orvoshoz.....azt mondtam neki hogy azzal nemjavít a helyzeten ha még be is duzog
2010. ápr. 5. 22:30
14/19 anonim válasza:
Igazad is van. Nem javít a helyzeten csak ront, nem is kicsit. Istenit :S Komolyan sajnállak, nem kellene ennyi önértékelési probléma egy 20 éves srácnak. 3 alkalom pedig nem a világ. Jó a kapcsolatotok a lánnyal? Nem változott semmi? Gondolom egyszer véletlen előfordult (mindenkivel előfordul) és akkor beparáztál, ő meg rákontráz :S Wáhh, tényleg sajnállak :(:( Tényleg próbáld ki a boros dolgot, hallgass rám, az be fog jönni :)
15/19 A kérdező kommentje:
valószínű hogy csak stresszelek ..mert a volt barátnőmmel semmi gond nem volt. csak a mostani barátnőmet nagyon szeretem és azt akartam hogy az első jó legyen de akkor beszart a rendszer:S azóta csak arra gondolok hogy most ne valjak kudarcot mint a múltkor
2010. ápr. 5. 22:55
16/19 anonim válasza:
Akkor simán ez a bajod. Jajj istenem. És te orvoshoz akartál menni? Nyugodj már meg és IDD MEG A BORT :D Hatni fog :)
17/19 anonim válasza:
Nekem is ilyen gondom van, szinte ugyanez, de ha iszok akkor sem megy. Petting meg minden megvolt, akkor àllt is, de amikor be akartam tenni neki lekonyult. Eddigi baràtnövel nem volt gond, de vele többször is elöfordult, kérlek segitsetek, nem akarom elvesziteni. Ö csak magàt okolja, de nincs vele semmi gond.
18/19 anonim válasza:
Ugyanaz a bajom mint az utolsónak. :/// Ma pezsgőztünk, mégse ment a dolog. :SS Mit lehetne még tenni? Tudom jól, hogy izgulok, és próbálok megnyugodni, de nehezen megy. Hogy tudnám elérni alkohol nélkül, hogy laza legyek? Gondolom egy idő után menne a dolog, de jó lenne minél hamarabb. :)
19/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ugye meséltem a problémámról..., már most sikerült megoldanom. :) Először nálunk próbáltuk, de kicsi volt a durex ultra thin óvszer, ezért nem állt fel, egyébként nem volt probléma. Utána vettem lifestyle ultra thint, ami jó volt, de barátnőmnél voltunk nem nálam, illetve a múltkori után elég ideges voltam, így hiába pezsgőztünk, nem sikerült. Viszont múlt hétvégén ő jött át, egész héten próbáltam relaxálni, és arra gondolni, hogy minek aggódjak rajta, ha úgyis megtudom oldani, ráadásul pont azzal, ha nem aggódok rajta. Aznap mekizni voltunk, itthon pedig néztünk régi képeket, rengeteget nevettünk, és teljesen felszabadultam. Óvszert felhúztam (igaz először összementem, de aztán egyből felállt) és tudtuk csinálni. Azóta semmi problémám nincs, akármikor kell/kéne tudjuk csinálni. :) Szóval akinek ilyen problémája van, az arra gondoljon, hogyha aggódik rajta nem lesz jobb, úgyhogy próbáljon lazulni, relaxálni, és nem gondolni rá, szex előtt pedig érdemes csinálni valami olyan dolgot, ami felszabadít. :) Ha egyszer sikerül, onnantól kezdve sínen vagy. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!