Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet erre esély? Veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet erre esély? Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

szoval... a barátommal 1 hónapja szakítottunk, azóta nem is beszéltünk... a baj csak az hogy én még szeretem :(

És mindketten hivatalosak vagyunk egy bulira, és lehetséges hogy lesz bennünk egy kis ital. Azóta tökre beleéltem magam, hogy újra össze jöövünk , akár egy éjszakára is.... :/ szerintetek mit kéne tennem? vagy inkább ne menjek oda hozzá? :S félek a visszautasítástól... amugy ő szakított velem,mert már nem szeret.

köszi előre is a tanácsokat... 17L

2010. ápr. 5. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd a francba.
2010. ápr. 5. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:

A női büszkeség azt kívánja: ne fuss egy fiú után se,

De ha szereted akkor ne úgy próbáld visszakapni hogy kihasználod amikor iszik.

2010. ápr. 5. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Viselkedj tök közömbösen iránta, és ha már nem is szeret de az önbizalmát biztos fogja bántani.

Egyébként ha azért hagyott el, mert nem szeret téged, akkor meg sem érdemli hogy veled legyen.

2010. ápr. 5. 20:47
 4/4 A kérdező kommentje:
lehet hogy igazatok van... és jobb lenne beletörődni, csak annyira rossz :( :)
2010. ápr. 5. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!