Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az álmos, fáradt, vizes, meztelen férfiak ismeretlen környezetben mennyire hazudnak jól?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 7. 18:20
11/24 A kérdező kommentje:
Csak a magánéletéről beszélt. Meg csupa személyes dologról.
2016. ápr. 7. 19:37
12/24 anonim válasza:
akkor egy bu zi ne foglalkozz vele.
13/24 Költőnő? válasza:
Istenem kérdező már fájsz a gyk népének. Dugasd már meg magad végre ezzel a török istennel, aztán kész. Olyan vagy, mint egy óvodás bagó macska.
14/24 anonim válasza:
Rögtön tudtam, hogy Szulejmánról van szó. :-)
15/24 A kérdező kommentje:
Nyugalom, senkit sem kötöztem ki, erőszakoltam meg, és tartok fogva a pincében. Főleg, hogy se kötél, se bilincs, se kötegelő, se pince. Oké?
2016. ápr. 7. 20:08
16/24 Költőnő? válasza:
Hát persze h róla. Messziről ordít mint a szavannákon az oroszlán. Jajj bocsánat, a török zászlóról a félhold. Akartamvolt mondani. Régóta keressük sztem a magasvékony női megfelelőjét. Íme. Megleltük hát.
17/24 anonim válasza:
Hát nem tudom, de nálam úgy van, hogy fáradtan csak szárazon tudok hazudni. De ha kipihent vagyok, akkor megy vizesen is. :D
18/24 A kérdező kommentje:
:D :D :D
2016. ápr. 7. 20:27
19/24 anonim válasza:
Azzal még kiegészíteném, hogy a meztelenség kicsit nehezít a dolgon. Legkönnyebb rövidnadrágban és trikóban hazudni. Zokni-szandál kombóban viszont iszonyat nehéz.
20/24 anonim válasza:
Újabb fejezet a "Hogy a fenébe lehet valaki ennyire ostoba?"-rovatba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!