Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túlzás ez egy kicsit?
Hétvégén a barátom édesanyja többször is telefonált, megyünk-e ebédelni hozzá. Barátom mondta neki pénteken, mikor ott ebédelt, hogy szombaton én főzök, de ennek ellenére felhívta szombaton. Szombaton a barátom szólt neki, hogy együtt töltjük a vasárnapot, van akkora is kajánk, nem megyünk. Vasárnap ebéd után felhívta, biztos ettünk-e, biztos nem megyünk-e. Kicsit kezd már idegesíteni ez a helyzet, úgy érzem engem semmibe vesz az anyósom, mintha én nem is léteznék. A barátom minden hétköznap ott ebédel, nem elég neki ennyi?
Annyit még hozzá tennék, korábban szóltam a barátomnak, mert az anyja fél óránként felhívta mindenért.
Nyilván szeretné, ha mennétek együtt. Szeretné jobban megismerné a fia barátnőjét. Nem tudom, ebből hogy sikerült leszűrni, hogy semmibe vesz.
Szerintem a barátod nem volt elég egyértelmű: "Nem, ezen a hétvégén nem tudunk jönni, mi lenne, ha jövő szombaton néznénk át ebédre?"
Ettől még lehet, hogy anyuka kicsit túlpörgi a dolgot, de ezen azért még nem kéne kiakadnod. Viszont a barátodnak kellene finoman egyensúlyt tartani.
Nézd az én nagyszüleim a mai napig szentül hiszik, hogy éhezek, semmiféle kajám nincs otthon, és amióta egyedül élek (három éve) már anyám is kezdi. Barátom szülei és nagyszülei dettó, plusz pálinka, mert egészséges háztartás "nem működhet" pálinka nélkül, így van itthon vagy húsz liter pálinkánk, és egy rakás kajánk, amit főleg a kutya eszik meg, vagy az ismerőseink...
Ha nagyon nincs kedvünk ehhez, akkor szólunk, hogy NEM kell semmilyen kaja, és akkor majd jövő héten küldenek dupla annyit... Meg pálinkát ugye.
Szerintem ez ilyen családos dolog, főleg ha nincs testvér,és vidékről származik, de nem kell komolyan venni. Mondjátok meg, hogy nem és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!