Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ez terhesség? 26. -án...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez terhesség? 26. -án kellett volna megjönnie, azóta semmi.

Figyelt kérdés
Az előző menszeszem utáni napon egy pillanatra elkapott minket a vágy és belémrakta gumi nélkül de nem jött belőle semmi, és azóta is gumival védekezünk. Tegnap együtt voltunk, és utána vettük észre, hogy egy picit vérzek, azt hittük, hogy megjött,de semmi nincs azóta se. :S Pénteken teszteltem, ami negatív lett
2010. ápr. 5. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy az.
2010. ápr. 5. 14:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes, nyugi! Késik, ami a stressz hatása miatt van!
2010. ápr. 5. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:
szerintem se vagy terhes. sok mindentől lehet, hogy nem jön meg pl a stressz vagy esetleg meg voltál vagy meg vagy fázva, eseteg valami gyulladás van a szervezetedbe.
2010. ápr. 5. 14:10
 4/13 anonim válasza:
Legyen a neve a babának János ...koxi
2010. ápr. 5. 14:13
 5/13 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg! :)) komoly nem hinném hogy terhes vagy...

legutóbb nekem is késett két hetet... és nem vagyok terhes,megjött nekem is ;) -megjegyzem,hogy többször "elkapott minket a vágy" úgy ahogy titeket,és nem lett belőle baj ;)

2010. ápr. 5. 14:21
 6/13 anonim ***** válasza:
ebből nem lesz baba... de a korodra kíváncsi lennék
2010. ápr. 5. 14:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam
2010. ápr. 5. 14:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Nyugi nekem is akkor kellett volna megjönni..vagy talán 25én....nekem mindig késik egy hetet..ez igaz most több...én is teszteltem...és negativ.

Mi mindig megszakitással védekezünk 3 éve...nekem rendszertelen a menstruáciom az állandó fogyózás..evés miatt, meg a stressz is sokat csinál.

Nyugi nem avgy terhes..remélem én sem...de én szerdán megyek dokihoz...ilyenkor ad nekem egy szurit és attól megjön.

2010. ápr. 5. 14:41
 9/13 anonim ***** válasza:
a megszakítással közösülőnek gratulálok... hihetetlen h milyen felelőtlenek az emberek...
2010. ápr. 5. 14:42
 10/13 anonim ***** válasza:

14:42-es

Csak egy megbizható partner kell hozzá!

Természetesen tiniknek még ajánlott a védekezés amig nincsenek gyakorlatban.

De szerintem ha valakinek évek óta komoly párkapcsolata van...és nem szexel férre akkor a megszakitás nem biztos hogy rosszabb mint a fogamzásgátló vagy a gumi.

2010. ápr. 5. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!