Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha így érzek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha így érzek, ha a barátom hosszabb távollét után visszajön?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy bután hangzik, de észrevettem, hogyha az aktuális barátom két hétnél tovább távol van, akkor egyszerűen olyan, mintha elfelejteném, hogy milyen volt vele egy bizonyos szintig. Tehát mikor visszajön, akkor olyan mintha egy idegen csókolna meg, megint ugyanúgy zavarban vagyok előtte mint a kapcsolat legelején stb. Ez normális? Más is szokott ilyet érezni, vagy ez valamiféle védekezés a részemről?
2016. ápr. 2. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez egy qrvajó kérdés!

Nekem a barátnőmmel van hasonló.

Sok éve együtt vagyunk, de ha sokáig nem találkozom, szinte elfelejtem, mintha szingli lennék és el is kezdek nézelődni, ám amikor újra találkozunk, én elég gyorsan visszarázódom.

Sose mertem ezt elmondani neki.

2016. ápr. 2. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Féltem hogy egyedül vagyok ezzel a dologgal. Jó ezt olvasni, hogy másik is éreznek így, persze én is titokban tartottam mindig.
2016. ápr. 2. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez van
2016. ápr. 2. 23:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyanez. Ha csak pár napig nem látom, sokkal jobban hiányzik, mint mikor több hétig. Nem tudom, mitől van ez.
2016. ápr. 3. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!