Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnét lehet tudni hogy egy férfi akar valamit? Irni szokott a faceebokon hogy hogy vagyok, hogy aludtam stb?
írni szokott facebookon?
hát ez nem semmi!szerintem hamarosan a kezedet is megkéri!
amúgy iróniát félretéve. ha akar valamit,akkor elhív találkozni, nem interneten hülyéskedik.
nem férfi az, hanem még kisfiú, ha így ismerkedik.
és a válaszokban semmi irigység nincs.
mégis mire lenne bárki irigy? hogy facebookon megkérdezik tőle, hogy aludt?
szerintem ez nem irigylésre méltó, hanem megmosolyogtató.
egy férfi nem így ismerkedik.
gondolom a kérdező sem egy felnőtt, érett nő, hanem egy nagyon fiatal lány/nő.
különben tudná, hogy tetszik valakinek.
az irigyező válaszoló sem adott kézzelfoghatóbb választ, mert nem gondolom túl jellemzőnek azt, hogy a férfi rá sem mer nézni a nőre, aki tetszik neki. ez is max általános iskolában jellemző.
sokkal reálisabb, hogy állandóan próbálk a közelében lenni, mondvacsinált indokokkal szóba elegyedni vele, épp ugyanakkor ugyanott megjelenni, stb.
Köszönöm -panna-123 kedves üzenetét, ilyenekre csak nyilvánosan reagálok.
"Te annak is örülnék ha legalább egy férfi hozzádszól, mert hogy farkat évek óta nem láttál az biztos."
Komolyan, hogy aludtál. Ilyet a tesómtól kérdeztem utoljára, amikor nagyon beteg volt, és széthányt mindent.
A "milyen napod volt?" sokkal normálisabb. Ez úgy hangzik, mintha töltött volna már időt emberek közt. Az alvós olyan, mintha intimkedni akarna, fura.
Ki az a panna123? Nem tudom.
Szerinted ki ő, anna8905?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!