Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó lába ill. alakja van ennek a csajnak? (kép. )
még mielött kapnám a sarat megjegyezném h NEM én vagyok a képen:D.csak kiváncsi vagyok a fiuk véleményére,hogy vajon ti nektek bejön e egy ilyen testű csaj.
én is nagyából így nézek ki :D és én büszke vagyok az alakomra.:D ennyire nem kéne irigykedni,a te alakodról még nem láttunk képet...lehet h szétfolysz az ágyon...:D
am sztem elég szemétség h más csaj képét felteszed ide.(N)
lehet h te "sokkal jobban" nézel ki de neki mégis van barátja :D és neked nincs...:D
szerintem ne legyél féltékeny egy ilyen kis csitrire, majd nézd meg az alakját pár év mulva:D:D
ha mindig van barátja az az ő dolga, lehet hogy te így sokkal jobban jársz, legalább nem leszel 30 éves korodra kiégve!
jézusom...hihetetlen h feltesz vki egy kérdés, a sok csököttagy meg jön és mindig kihoz vmi egészen mást a kérdésből:D ezmár így kezd komolyan vicces lenni...figyelni h az eredeti kérdésből mi lesz pár komment után:D
mért nem lehet egyszerűen csak a kérdésre válaszolni?
amúgy nekem nemtetszenek a lábai, nagyon vékonyak, és formátlanok....és itt jöhetne az egyéni megjegyzés amit a sok háborgó gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!